schonmaken penis

 • #1

  hallo

  ik ben een 20 jarige jongeman en zit met een klein probleempje. Ik was mijn piemel en balzak elke dag (op een paar uitzonderingen na)onder de douch. Dit doe ik dan met een hardere straal water uit de douchekop, die ik dan even goed overal op laat spuiten. ondanks dit verspreid ik af en toe een best wel sterke geur van mezelf (en meestal een minder sterke geur). ik denk dat dit wel mijn lichaamsgeur is maar je kunt hem dan al snel ruiken als ik mijn onderbroek uit heb. ook als ik of mijn vriendin aan de balzak zit en je ruikt daarna aan de vingers dan ruik je die geur, dat is het sterkst net aan de zijkant van de zak net onder de piemel, en daar is de huid ook af en toe wat vettig.

  weet iemand of dit echt mijn lichaamsgeur is of dat ik het toch misschien niet goed genoeg schoonmaak? en of er iets aan lichaamsgeur is te doen.

  ik hoop dat iemand hier er iets tegen weet want de geur wind mijn vriendin niet op (ze is er ook niet vies van omdat ze weet hoe ik hem was), maar een fris geurtje is natuurlijk altijd welkom.

  PS ik heb het zaakje eergisteren flink met zeep en een washandje geschrobd (dat is natuurlijk geen goede oplossing omdat dit ook gewone hand zeep was) en dit heeft tot nu toe de geur flink verwijderd.

  Reageer
  #2

  De huid van de penis en de balzak kunt u gerust wassen met zeep. De huid kan hiervan wel erg droog worden. De waarschuwingen richten zich met name op de eikel, om juist de eikel niet met zeep te wassen.

  Reageer
  #3
  Reageer
  #4

  bedankt voor de reactie

  Reageer
Reageer op: schonmaken penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief