Wat doen als ik mijn voorhuid niet meer over eikel krijgt

 • #1

  Moet ik naar spoed gaan, ik krijg mijn voorhuid niet meer over mijn eikel, ik denk dat het ook Spaanse kraag genoemd word. Mijn voorhuid is ook dik en ontstoken denk ik.

  Reageer
  #2

  Ik neem ook dagelijks 2 ibuprofen retard voor mijn voet en mijn penis doet ook sinds donderdag veel pijn. Ik wou isobetadine tegen bacterien smeren, dus dat rode fles zeep en door mijn eikel volledig bloot te leggen, krijg ik mijn voorhuid niet meer terug, het zit vast en het doet ook enorm pijn om die teug te trekken.
  Moet die rode fles isobetadine zeep ook nog eens afgespoeld worden met water of doet dat zeep zijn eigen werk. Ook moet ik dagelijks 4x oogzalf smeren en 2x rode isobetadine.

  Dank u wel Tom Originele topic starter

  Reageer
  #3

  Ik zou daar inderdaad maar mee naar de spoed gaan

  Reageer
  #4

  Ik ben naar spoed geweest en het heeft me enorm veel pijn gedaan om de voorhuid terug goed te zetten en nu is heel mijn penis dik opgezwollen en pijnlijk, kan het nog genezen?

  Reageer
Reageer op: Wat doen als ik mijn voorhuid niet meer over eikel krijgt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief