Gevoel van plassen maar hoef niet

 • #1

  Goedendag,

  Ik heb ongeveer sinds 1.5 week last van het gevoel dat ik moet plassen. Echter als ik dan naar het toilet ga komt er niks of komen er maar een paar druppels.
  Het is een vreemd euvel want het lijkt als ik in de ochtend wakker word weg, ook na plassen gaat dat goed. Echter als ik dan een grote boodschap heb gedaan begint het vaak.
  Ik heb urine ingeleverd bij de huisarts maar hier kwam niks uit, toen op eigen verzoek ook naar het lab laten sturen. Hier moet ik de uitslag nog van ontvangen. De huisarts benoemde dat het aan het bekkenbodem kon liggen. Ik doe nu sinds een paar dagen oefeningen maar dit lijkt niet te helpen. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

  Reageer
  #2

  Voor de oefeningen is toch echt wat meer tijd nodig dan een paar dagen

  Reageer
  #3

  Moet er ook ff bijzeggen dat het gevoel van plassen wel echt in de penis zit en niet in de blaas/buik. Alsof er wat urine in de urinebuis zit

   

  Reageer
  #4

  John,

  Okay, duidelijk. Nog even afwachten dus.

  Maak me er enigszins druk om dus ben veel aant googlen. Wellicht niet nodig. Bedankt voor uw spoedige reactie

  Reageer
  #5

  Beter niet googlen, want dat helpt niet. Daar wordt je alleen maar onrustig van.

  Reageer
Reageer op: Gevoel van plassen maar hoef niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief