Bultjes op lichaam en bij"/> Bultjes op lichaam en bij intieme plekken - Medische Forum - Dokter.nl

Bultjes op lichaam en bij intieme plekken

 • #1

  Goedendag allemaal,

  Normaal zou ik het gewoon via de dermatoloog blijven spelen waar ik ook bij loop maar ik ben op dit moment ten einde raad. Ik heb nu al anderhalf jaar last van bultjes en rode plekken onder mn oksels en op het hele lichaam, ook vooral bij de intieme plekken.

  Nu loop ik al een tijdje bij de dermatoloog en is er twee maal een stukje huid weg gesneden. En bij de tweede keer werd er ook over de aangedane huid geschraapt. Bij beide keren werd er geen mijt gevonden of een gangetje, wel ben ik nu al 4x een schurft behandeling verder. Ook heb ik een negatieve soa test op dit moment.

  Na de schurft behandelingen worden soms de plekjes iets kleiner maar ze gaan nooit echt weg, de bultjes groeien ook weer terug uiteindelijk. In totaal rond 13 van deze bultjes zoals op de foto bij het intieme gedeelte. Die andere foto is van me oksel maar ze zitten op meerdere plekken. Ben nu ook begonnen aan een antibiotica kuur en was me dagelijks met Betadine scrub, die ik 3 minuten op de huid laat zitten (ook dit lijkt niet de oplossing).

  Ik plaats twee foto's en hopelijk hebben mensen een idee, ben hier normaal niet zo van maarja eerst was het een lichamelijk probleem en nu wordt het mentaal ivm. schaamte.

  Ik weet dat het antwoord wellicht kan zijn: ga er mee naar de huisarts, alleen hoop ik dat iemand wellicht ervaring heeft met deze plekjes.

  P.S ik weet niet waarom de foto's bij het toevoegen zo mega groot zijn, excuus daarvoor!

  Met vriendelijke groet: ReMa

  Reageer
  #2

  Het lijken kleine ontstekingen. Het zou een gevolg van de schurftbehandeling kunnen zijn.

  Je int de vraag ook eens op onderstaand topic stellen, wellicht herkent iemand het als gevolg van de behandeling

  https://www.dokter.nl/forum/huid-haar/365639-schurft-blijft-terugkomen/page/404/#post-2092082

  Reageer
  #3

  Bedankt voor de reactie John en dat zelfs op zondag!

  Ik zal de vraag op deze link ook even voorleggen. Een extra vraag, doel je dan op een foutieve schurft behandeling of als reactie op de schurft behandeling (kan ook goed gegaan zijn)?

  Reageer
  #4

  Die kan dan ook goed zijn gegaan.

  Reageer
  #5

  Helemaal super, nogmaals bedankt!

  Reageer
Reageer op: Bultjes op lichaam en bij intieme plekken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif