Pijn bal, straalt uit naar liezen.

 • #1

  Hoi,

  Mijn klachten begonnen in de week van koningsdag waarbij ik een soort knijpend en zeurende pijn voelde in mijn rechterbal. Het voelde alsof dit in de kern van mijn bal zat. Na een aantal dagen ben ik naar de huisarts geweest en heeft die mijn testikels gecontroleerd op zwellingen etc. Er was niks te voelen, dus even aankijken of het gevoel erger wordt. Na een week werd het naar mijn idee erger en kreeg ik een doorverwijzing voor een echo. Op de echo was niks te zien. De huisarts kon mij verder niet veel vertellen.

  Het is nu ongeveer 3 á 4 weken na mijn eerste klachten en ik heb nog steeds last. Het is echter nu wel verandert in een pijn vergelijkbaar met een tik tegen de ballen, alleen niet zo ernstig. De pijn straalt ook door naar mijn liezen.

  Ik heb verder geen zwellingen; roodheid; rare uitscheiding of wat dan ook. SOAs en dergelijke zijn uitgesloten.

  Ik post dit in de hoop dat er iemand is die mij een juiste richting op kan sturen of wellicht zelf ervaring heeft hiermee.

  Reageer
  #2

  Ik heb zelf regelmatig pijn aan mijn rechterbal overgehouden aan een bijbal ontsteking.Dit is echt al 20
  Jaar ofzo. In deze jaren 4 x een echo gehad en alle keren zag alles er prima uit op een twijfelachtig spoortje van een bijbal ontsteking na.
  Conclusie: sommige mannen hebben onverklaarbare pijn aan hun ballen. Ik kan er prima mee leven

  Reageer
Reageer op: Pijn bal, straalt uit naar liezen.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief