irritatie na plassen en na zaadlozing

  • #1

    Hallo; ik ben 54; man en heb regelmatig sex; met dezelfde partner. Daarnaast masturbeer ik nog ook. Ik liet onlangs bloed afnemen om mijn PSA waarden te laten controleren en alles was ok;zelfs meer dan ok. Ik heb ook geen soa. Ik ondervind soms (dus niet altijd) wel een brandend gevoel na het klaarkomen en bij het plassen na sex of na te hebben gemasturbeerd. En dat brandend gevoel houdt dan wel vaak een tijd aan; maar is dan plots weg. Ik ging reeds tot twee keer toe naar de huisarts; kreeg antibiotica - maar het brandend gevoel komt terug!
    Toen COVID op zijn hoogtepunt was; en ik vaak van thuis uit moest werken ben ik heel veel koffie beginnen drinken; iets wat ik vroeger nooit deed. Doe ik nog steeds alhoewel ik probeer te minderen. Kan dat overmatig koffie drinken toedragen aan deze plasirritatie?
    Verder heb ik nergens pijn en ziet mijn penis er niet geïrriteerd uit.
    Heel vervelend.

    Reageer
Reageer op: irritatie na plassen en na zaadlozing


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief