Linker bal

 • #1

  Hoi, ik maak me zorgen over mijn linkerbal. Als ik in een positie lig als op mijn buik of zij, dan ervaar ik een oniet fijn gevoel. De ene keer voel ik me misselijk, de andere keer voel ik dat mijn linkerbal opzij trekt wat niet zozeer pijn doet, maar het geeft een gevoel van druk. Dit gebeurt heel wisselvallig dus kan bijvoorbeeld ook een paar dagen of een week niet aanwezig zijn. Voorheen had ik last van verhoging als ik dus op mijn zij of buik lig in combinatie met bovenstaande symptonen. Maar dat is dus nu weg. Als ik ontstekingremmers slik is het wel minder maar naar mate van de tijd als ik dit niet meer slik, komt het gewoon terug.

  Verder merk ik ook geen andere klachten zoals ontlasting problemen/ rugpijn etc. Als ik zit heb ik ook deze symptonen niet enkel als ik lig.

  Reageer
  #2

  Zou je dan niet eens naar de huisarts gaan?

  Reageer
  #3

  Ben ik geweest, de huisarts geeft aan dat er niks mankeert. Er is een onderzoek gedaan naar wellicht een liesbreuk, waarbij ik tegen mijn hand moest blazen voor resistentie maar dat is het ook niet.

  Reageer
  #4

  Je hebt nou 3 verschillende topics over hetzelfde onderwerp... Dat heeft niet zo veel zin. Bovendien geef je ook nog in ieder topic iets andere info. Zo kun je dus ook afwijkende antwoorden krijgen waar je dan helemaal niets aan hebt.

  Reageer
Reageer op: Linker bal
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief