MicroPenis

 • #1

  Hallo ik ben jongen van 17 die een vraag heeft.
  Ik heb last van een micropenis bij slappe toestand is die niet te meten en bij stijve toestand is die 9 cm.
  Nou is mijn vraag is daar op deze leeftijd nog wat aan te doen en is het een genante bezoek aan de huisarts waard of word er niks aan gedaan. Ook heb ik last van overgewicht en las dat je penis groeit bij afvallen is dat dan stijf of slap?
  Alvast bedankt voor het reageren.

  Reageer
  #2

  Door gewicht te verliezen kan de penis idd groeien. Slap en ook stijf. Hoe groot ben je en wat weeg je?

  Reageer
  #3

  Ik weeg 119kg en ben 196 lang. Ik ben al wel bezig met afvallen ben 15kg verloren alleen heb daar onder nog geen effect van gezien

  Reageer
  #4

  Daar zul je dan ook nog wat voor moeten afvallen.
  Op je schaambeen (boven je penis) zit een vetkussentje. Dat hoort er te zijn want het geeft bescherming aan je schaambeen. Bij fors overgewicht is dat vetkussentje vele malen dikker. En dat bedekt dan de basis van je penis waardoor die een stuk kleiner lijkt dan die in werkelijkheid is. Er zit dus een deel verborgen.
  Het is zo natuurlijk moeilijk om te beoordelen in hoeverre je penis door het vetkussen bedekt is en hoe dik het vetkussen is. Daarvoor zou je naar de huisarts kunnen gaan.

  Reageer
  #5

  Het is dus nog maar de vraag of je dan werkelijk een micropenis hebt. Ik zou je aan raden om ermee naar de huisarts te gaan. Dan kun je meteen met de huisarts bespreken of er en wat er eventueel aan gedaan kan worden

  Reageer
Reageer op: MicroPenis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief