Steken in linkerbal

  • #1

    Ik voel sinds twee dagen af en toe wat steken in mijn linker bal, pijnlijker dan normaal. Is dit normaal? Soms heb ik in het algemeen een doffe pijn en een jaar geleden ben ik eens ter controle voor een echo gegaan, aangezien ik toen ook wat doffe pijn had en iets voelde, bleek een cyste te zijn. Maar recentelijk zijn de steken iets scherper dus ik vraag me af of dit normaal is , en of ik het nog even kan aanzien of beter even naar de dokter kan gaan. Ik voel niks afwijkend in de ballen.

    Reageer
    #2

    Heb ik ook even last van gehad, ging vanzelf weer weg. Hoe meer je er op let, hoe meer last je ervan krijgt.

    Reageer
    #3

    Als je er last van blijft houden, ga dan naar de huisarts

    Reageer
    #4

    Oké Dankje, ik zal het even aanzien en anders ga ik langs.
    @ Ha2050500505: waren het bij jou ook gewoon enkele korte maar pijnlijke steken per uur? Het irritante hiervan is dat je de rest van de tijd geen last hebt, alleen op dat moment. Dus lastig inschatten of het iets is. Zal er in ieder geval even geen aandacht aan besteden de komende dagen. Maar als het blijft ga ik even langs bij de HA.

    Reageer
Reageer op: Steken in linkerbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief