Weinig en dunne sperma… 1 bal hangt lager

 • #1

  Eergisteren had ik een beetje een raar gevoel in mijn linker bal. Het is geen pijn, ook niet irritant, maar toch voel ik iets. Ook hangt deze bal lager dan mijn rechter bal? Maar dit is al zo sinds ik mij kan heugen.

  Ook heb ik een vraagje over mn sperma. Als je een vriendin hebt gaan zulke dingen namelijk opvallen. Soms is mijn sperma heel weinig en dun, en soms is het weer veel, dik en wit achtig. Ik maak me vooral zorgen over wanneer het zo weinig en dun is en doorzichtig.

  En kan het zijn dat je bal zich soms omdraait in je balzak? Het klinkt heel genant, maar als dat gebeurt gaat ie vanzelf weer gewoon terug of ik draai het zelf terug (dit is meestal wanneer ik in bed lig).

  Zal ik naar de dokter gaan of???

  Reactie
  #2

  Bij de meeste mannen hangt de linker testikel lager, dat is dus normaal.

  Sperma is in tegenstelling tot wat velen denken niet alleen maar zaad, maar voornamelijk prostaatvocht. De samenstelling van het prostaatvocht varieert en is afhankelijk van verschillende factoren: o.a. tijdstip laatste ejaculaat, alcoholgebruik, voeding en andere.

  Een zaadbal kan draaien. Doch dit is altijd zeer pijnlijk. Deze aandoening wordt een torsio testis genoemd. Dit moet altijd met spoed worden behandeld.

  Reactie
  #3

  Oke, wat een opluchting! Ik ben heel erg zuinig op dit deel van mijn lichaam omdat ik namelijk nog geen nageslacht heb wat ik ooit graag zou willen. Met mn zaad is niks mis, aangezien ik op 300X vergroot met een simpele microscoop de zaadcellen kan zien krioelen (ik schaam me dat ik dat heb gedaan maar ben gewoon snel bang om dit deel van mn lichaam om boven genoemde reden).

  En dat van die gedraaide bal. Het is niet zo dat het in de knoop zit of dat het nu gedraaid is. Het gaat minimaal een halfe circel, nooit all the way. Dat lukt gewoon niet, net als dat ik mijn boven arm niet all the way naar buiten kan buigen zeg maar.

  Reactie
  #4

  Ga bij twijfel en acute pijn aan de testikels altijd even naar de huisarts. Misschien geneer je je voor het onderzoek, maar bedenk dat alle mannen hetzelfde gereedschap hebben en dat de huisarts al heel veel setjes heeft beoordeeld.

  Reactie
  #5

  De ballen hangen bij veel mannen scheef, zodat ze niet bekneld raken tussen de benen tijdens het staan en lopen.

  Reactie
  #6

  Weinig sperma
  http://www.dokter.nl/forum/Relatie-seksualiteit/193611-weinig-sperma.html

  Kracht ejaculatie
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/138009-Kracht-ejaculatie.html

  Het 'spuit' niet echt meer
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/223129-Probleem-met-klaarkomen-geen-soawat-wel.html

  Reactie
Reageer op: Weinig en dunne sperma… 1 bal hangt lager
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief