Regelmatig last van mijn ballen en soms ook mijn piemel

 • #1

  Hoi,

  Ik heb een vraag.

  Één keer in de zoveel tijd heb ik weleens last van ballen (pijn/gevoelig). Als ik zo'n moment heb, dan heb ik daarbij soms ook weleens last van mijn piemel. Maar dat is weer niet altijd. Het gaat na 1 of 2dagen meestal ook wel weer vanzelf weg. Dit heb ik eigenlijk al jaren.

  Nu zijn mijn ballen bij mijn geboorte niet goed ingedaald en heb ik d.m.v. oefeningen/ spelen goed in mijn balzak moeten krijgen. Ook heb ik als kind tot ongeveer mijn 12e jaar hier regelmatig voor op controle moeten komen.

  Nu heb ik het vermoeden dat dit probleem daar vandaan komt.

  Nou lees ik bij soortgelijke vragen op dit forum dat vaak t antwoord 'naar de dokter gaan' gegeven wordt. Dat snap ik en niks mis mee natuurlijk. Die kan t uiteindelijk t beste vertellen.

  Maar voordat ik eventueel naar een dokter zou gaan is mijn vraag eigenlijk gewoon. Kan t zo zijn dat dit nog met mijn vroeger niet ingedaalde ballen te maken kan hebben?

  Ik hoor het graag

  Hartelijk dank!

  Reageer
  #2

  Vervelend voor je, maar ik kan die vraag helaas ook niet beantwoorden. Onmogelijk is het niet.
  Een andere optie zouden blue balls kunnen zijn. Dan kun je pijnlijke gevoelige teelballen krijgen als je erg opgewonden bent geweest en er geen zaadlozing is geweest

  Reageer
  #3

  Jaa t is wel vervelend, omdat ik dan gewoon 1 a 2 dagen rond loop met last aan mijn ballen en piemel. Maar ik weet gelukkig wel dat t naar 1/2dagen eigenlijk weer weg is.

  Ik snap dat jij hier geen definitieve uitsluitsel over kan geven hoor. Maar mn vraag was gewoon of t eventueel een mogelijkheid was.

  Ik denk niet dat t blue balls zijn. Om eerlijk te zijn heb ik weleens een zaadlozing gehad terwijl ik zeg maar last van mn probleem had en daarna had ik er nog steeds last van. En ik heb ook weleens een zaadlozing gehad, en dat ik de volgende dag last had van mn probleem. Eigenlijk heb ik mn probleem ook gewoon als ik niet opgewonden ben geweest.

  Dan heb ik nog een aanvullende vraag: Het behoort zeg maar tot de mogelijkheid dat t met mijn niet ingedaalde ballen te maken heeft. Maar kan dat zeg maar doorslaan naar mijn piemel zeg maar? Ik bedoel ik heb als ik dan last heb van mijn ballen soms ook aanvullend last van mijn piemel. Dus kan dat wel invloed bij mijn piemel hebben?

  Reageer
  #4

  Dat zou kunnen

  Reageer
  #5

  Oké bedankt voor je reactie.

  Nog een laatste vraag.

  Ik heb dit probleem al jaren en eigenlijk ben ik er een soort van mee gaan leren leven dat ik één keer in de zoveel tijd last van mn ballen en me piemel heb.

  Dus persoonlijk maak ik me er niet super erg zorgen om en ik controleer regelmatig mijn ballen en piemel, maar zie of voel eigenlijk geen rare dingen.

  Maar moet ik hiermee nog mee naar de dokter gaan of zeg jij; als jij er mee kan leven en verder zie en voel je geen rare dingen aan je ballen en piemel, kan je t ook laten gaan.

  Ik hoor t graag

  Reageer
  #6

  Moeilijke vraag. Ik heb ook wel eens last, maar in de regel als verkeerd heb gezeten of iets dergelijks. Daar ga ik dus niet mee naar de dokter. Maar als de klachten zonder enige aanleiding komen zou ik er toch mee gaan

  Reageer
  #7

  Jaa ik snap je antwoord.

  Maar ik heb het zeg maar al jaren en ondervindt er verder geen hinder van behalve dat ik af en toe last van me ballen of piemel heb.

  En wat ik al zei verder voel of zie ik zelf geen rare dingen verder.

  Om eerlijk gezegd merk ik tijdens zaadlozingen ook niks raars en mijn eigen sperma ziet er ook gewoon normaal uit.

  Dus ik vindt t een beetje lastig of ik er nu nog wel of niet mee naar de dokter moet gaan.

  Reageer
  #8

  Ik kan die vraag ook niet voor jou beantwoorden... Als je denkt dat het niet nodig is moet je het niet doen

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Nee ik snap dat jij dat niet kan beantwoorden. Uiteindelijk blijft het iemand anders zijn keus.

  Als ik eerlijk mag zijn denk ik dat ik nu zelf zou zeggen van;aangezien ik verder geen andere klachten ervaar en het eigenlijk al heel lang heb, neem ik t voor lief dat ik af en toe last van mijn piemel/ ballen heb. Dus niet meer naar de dokter gaan.

  Maar als jij mijn omschrijvingen in eerdere reacties lees, heb jij dus niet zoiets van je moet er dringend mee naar de dokter?

  Reageer
  #11

  Dringend zal het niet zijn

  Reageer
  #12

  Oke bedankt voor je antwoord.

  Aangezien ik het dan al jaren heb en t niet dringend nodig is om naar de dokter te gaan, laat ik t even voor wat t is en neem ik t voor lief dat ik soms last van me ballen en piemel heb.

  Verder werkt t namelijk allemaal gewoon goed.

  En ik vindt t op een of andere manier ook wel weer ongemakkelijk om met mijn broek naar beneden of uit bij de dokter te leggen. Zeker als t onnodig is.

  Reageer
Reageer op: Regelmatig last van mijn ballen en soms ook mijn piemel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief