Knobbeltje onderkant penis

 • #1

  Hallo mede forumers
  Had een vraagje heb nu al een week een knobbeltje bij me penis het is onder de huid dus niet echt zichtbaar . Maar ik merkte het op na het scheren daarvoor had ik het dus niet .

  Reactie
  #2

  Hoe oud ben/t je/u?

  Reactie
  #3

  Ik ben 20 jaar . Het knobbeltje is aan de onderkant van mijn penis bij de balzak in de buurt .word ook niet groter ofzo

  Reactie
  #4

  En groeit er een haartje uit? Os het dan dus een ontstoken talgkliertje? Niets ernstigs. Je zou het voorzichtig kunnen uitdrukken en dan kun je zien dat er talg uitkomt. Talg is huidsmeer om de huid soepel te houden. Normaal dus.

  Reactie
  #5

  het is wel op een plek waar der haar groeit ja en kwam ook na het scheren pas . maar het is niet uitdrukbaar het is best wel hard .

  Reactie
  #6

  Waarom ga je niet even naar de huisarts? Is het groter geworden de laatste tijd? Is het rood en ontstoken? Ligt het in de huid of lijkt het dieper te zitten?
  Als het zo hard is denk ik dat het geen talgkliertje is (misschien toch, maar dan is het ingekapseld, en ook niet ernstig). Maar toch, ik zou het zekere voor het onzekere nemen en er even naar laten kijken door de huisarts.

  Reactie
  #7

  het lijkt niet dieper te zitten maar net onder de huid en en het is ook niet groter geworden . dacht eerst ff vragen op internet wacht het nog wel ff af .

  Reactie
  #8

  Kanker van de penis komt gelukkig niet vaak voor. Het is een ziekte van de oudere leeftijd. Het begint meestal op de eikel of op de voorhuid als een soort 'wrat'. Het kan zich echter in de rest van de penis uitbreiden en uitzaaien naar andere plaatsen in het lichaam. De tumor groeit over het algemeen relatief langzaam. Helaas komt het nogal eens voor bij oudere mannen bij wie tevens sprake is van een vernauwde voorhuid, zodat e.e.a. aanvankelijk niet opvalt. De kanker geeft vaak in het begin weinig klachten, hoewel e.e.a. later pijnlijk kan worden. Vaak is het eerste teken een ontsteking onder de vernauwde voorhuid die maar niet wil overgaan.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dankjewel voor de informatie maarten .
  maar het knobbeltje is evengroot als een speldenknopje iets kleiner zelfs . en het zit niet in de buurt van de voorhuid maar meer in de buurt van de ballen .

  Reactie
  #10

  Dan is het vast een ingekapseld kliertje.

  Reactie
  #11

  sagol zal wel met tijd weggaan denk ? lijkt wel alsof ie kleiner word

  Reactie
  #12

  Een ingekapseld kliertje wordt door het lichaam afgebroken. Dat gaat langzaam maar je hoeft er dan verder niets aan te laten doen, denk ik.

  Reactie
Reageer op: Knobbeltje onderkant penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief