zeer gevoelige testikels

 • #1

  Ik heb al zeer lange tijd erg gevoelige testikels, vroeger heb ik altijd veel gesport ik was doelman en ik heb ook wel vaker op de grond gelegen van de pijn doordat een bal perongeluk tegen m'n penis werd getrapt. Maar op dit moment zit ik met een probleem en het beangstigd mij tegelijkertijd, ik heb als ik tegen mijn balzak aantik met mijn hand dezelfde pijn als ik vroeger had als ik dus even niet goed oplette en dat was een heel andere klap als een tikje dat ik er nu tegen geef. Ik heb ook pijn als ik seksueel contact heb, en mijn teelbal schiet vanzelf naar de streek boven mijn penis wat ik overigens heel raar vind.
  Ik maak mij zorgen en mijn vraag is dan ook is dit heel erg zorgwekkend of moet ik mij niet zo druk maken.

  m.v.g D

  Reageer
  #2

  Ik denk dat je dan toch vooral met de klachten naar de dokter moet gaan!

  Reageer
  #3

  Dan ga ik dat maandag gelijk doen dank voor de snelle reactie. Heeft u wel enig idee wat dit kan zijn want ik maak me zorgen om een vorm van kanker op mijn jonge leeftijd.

  Reageer
  #4

  Het zou een ontsteking kunnen zijn

  Reageer
  #5

  Hoe lang heb je dit nu?

  Reageer
  #6

  al een hele tijd eigenlijk waarschijnlijk (een paar maanden), ik zit sinds kort weer op school en ik heb tijdens mijn lessen vreselijke pijn ervaren wat volgens mij dan ook een ontsteking is zoals u aangeeft. De pijn kwam dan ook van onder mijn balzak en t was alsof die vaten wat naar mijn balzak toe gaan helemaal samenknepen, maar doordat ik een periode van hevig drugsgebruik zat heb ik er niet naar omgekeken. (Dit is natuurlijk oliedom en dat besef ik me met de dag meer). Als dit een ontsteking is zal er toch gewoon antibiotica gegeven worden neem ik aan.

  Reageer
  #7

  Een ontsteking kan doorgaans met antibiotica worden behandeld

  Reageer
Reageer op: zeer gevoelige testikels
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief