Meerdere klachten

 • #1

  Hallo,
  Ik ben er vrij zeker van dat ik zeer veel problemen heb met mijn penis. Ik zal ze even opsommen:
  ▪️Mijn voorhuid doet pijn wanneer ik het achter de eikel wil plaatsen tijdens een erectie en knelt mijn eikel af waardoor mijn penis een vreemde vorm krijgt en de eikel na een tijd pijn doet en paars begint te kleuren. Ik heb ook twee tamelijk grote en zichtbare aders juist rond de opening van mijn voorhuid zitten waardoor ik bang ben dat ze een keer gaan open spatten of zo.
  ▪️Ik denk dat de meeste mensen hun sperma er uit schiet of spuit en bij mij loopt dit er gewoon uit. Zelfs na een week niet te masturberen schiet dit er niet uit maar loopt het er gewoon heviger uit.
  ▪️Als mijn penis helemaal hard is dan komt deze tot tegen mijn buik en doet deze zelf pijn als ik hem naar beneden wil duwen.
  ▪️Ik kan enkel pijnloos de voorhuid achter de penis schuiven in slappe stand en als ik wat meer doortrek dan zie ik dat een klein stukje van mijn voorhuid is bevestigd aan de achterkant van de eikel.

  Ziezo dat waren al mijn problemen. Ik ben 17 jaar oud en deze problemen zorgen er allemaal voor dat ik niet eens durf seks te hebben en mijn onzekerheid zeer hoog ligt.

  Reactie
  #2

  Dan is het tijd om met die klachten naar je huisarts te gaan. Je hebt een vernauwde voorhuid.

  Reactie
  #3

  Bedankt om me te informeren. Zal eens een afspraak maken

  Reactie
Reageer op: Meerdere klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief