Klaarkomen door sporten of op gym

  • #1

    Hallo, ik ben een jongen van 15 jaar.

    Ik sport erg graag en ik ben er ook goed in. Niet iedere keer, maar best wel vaak kom ik klaar als ik sommige oefeningen moet doen, of gewoon door het sporten gymmen zelf. Het klaarkomen gaat anders dan als ik me aftrek. Ik raak mijn penis helemaal niet aan, of het schuurt niet duidelijk ergens tegen aan. Het klaarkomen voelt steeds heel erg hevig en het duurt ook veel langer als normaal. Ik ben voor een halve minuut ofzo, ook helemaal uit mijn concentratie. Het lijkt wel door een spanning ergens vanuit mijn buik te komen. Ik vind het wel ok dat het gebeurt, maar daarna schaam ik me voor het idee dat iedereen het gezien zou kunnen hebben. Ik heb dit al vanaf dat ik 10 jaar was.

    Ik denk dat het niet veel voorkomt en of ik daar niet overgevoelig ben ofzo. Waarom er met sporten niets over wordt verteld. Ik wil eigenlijk niet zo maar een andere sport kiezen. Ik heb geen vrienden die dit ook hebben gehad, en ik krijg het idee dat je er op de club ook niet zo makkelijk over kan hebben. Ik heb wel een penis die groot is, zou dat er mee te maken kunnen hebben?

    Fijn als u antwoord geeft, Phillipe

    Reageer
Reageer op: Klaarkomen door sporten of op gym


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief