Last van ballen

 • #1

  Ik heb sinds zondag last van mijn ballen. Het is niet pijnlijk, maar meer een vervelend licht prikkend gevoel. Als ik mijn ballen vastpak kan ik niet aanwijzen waar het gevoel vandaan komt, het gevoel is niet echt te reproduceren op het moment dat ik er geen last van heb. Het gevoel lijkt uit beide ballen te komen en bij het zitten lijk ik er meer last van te hebben dan bij het lopen. Bij staan heb ik er nauwelijks tot geen last van. Als ik in bed lig heb ik er ook geen last van en als ik wakker wordt het eerste half uur ongeveer ook niet, daarna komt het gevoel weer terug. Ik heb inmiddels een warm bad genomen, wat ook niet geholpen heeft. Ik ben 24 jaar.

  Ik heb al meer dan 6 maanden geen seks gehad, dus het lijkt mij niet om een SOA te kunnen gaan. Wel heb ik donderdag met een vrouw contact gehad (masturberen). Zou dit mogelijk een oorzaak kunnen zijn?

  Afgelopen zaterdag heb ik aan mijn ballen gevoeld (nog voordat ik ergens last van had), maar had het idee niets geks te voelen. Ik weet niet of dit mogelijk de oorzaak kan zijn van de last die ik heb?

  Ik maak me hier wel een beetje zorgen om en vraag me af wat dit kan zijn.

  Reactie
  #2

  Je bebt niets bijzonders gedaan voor het ontstaan van de klachten? Veel gefietst bijvoorbeeld? Geen problemen met plassen?

  Reactie
  #3

  Was het masturberen misschien iets te hard of te ruw?

  Reactie
  #4

  Bedankt voor je snelle reactie.

  Ik heb niet veel gefietst, maar wel veel gewandeld de laatste tijd. Ik weet niet of dit een aanleiding zou kunnen zijn, door het langs elkaar schuren van de benen bijvoorbeeld.

  Verder heb ik geen problemen of extra gevoeligheid tijdens het plassen.

  Het masturberen was naar mijn idee niet te hard of te ruw. Het deed op dat moment geen pijn in ieder geval.

  Reactie
  #5

  Dan zou het een gevolg van wandelen kunnen zijn. Kijk het even aan en als de klachten aanhouden, ga dan naar de huisarts

  Reactie
  #6

  Oke, dankjewel.

  Hoe lang zou het normaal gesproken moeten duren voordat de klachten verminderen?

  Reactie
  #7

  Eigenlijk zou dat na enkele dagen weer weg moeten zijn

  Reactie
Reageer op: Last van ballen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief