Klein korstje weggemasturbeerd

 • #1

  Ik had lang geleden hoge koorts en toen had ik ook afgetrokken, ik kreeg daarna een heel klein wondje en dat werd later een korstje en is vanzelf weggegaan. Laatst had ik weer afgetrokken terwijl ik hele hoge koorts had en heb ik weer een klein rood plekje gekregen wat een korstje werd. Ik heb toen afgetrokken en het korstje is er toen vanaf gevallen. Daarna kwam het korstje terug en heb ik weer afgetrokken maar het korstje zat volgens mij al wel wat los. Ik heb nu 3 dagen niet afgetrokken en heb nog twee plekjes waar mijn huid wat witter is dan normaal (waren namelijk 2 kleine plekjes). Ik vroeg me af of dit vanzelf weg zou gaan en of ik nog gewoon kan aftrekken of dat ik bijv naar de huisarts moet gaan.

  PS: Het wittere(/lichtere) stukje huid stelt niks geks voor, gewoon hetzelfde als dat je een korstje op je knie weghaalt en die huid lichter is. Vandaar nog geen foto toegevoegd.

  Reactie
  #2

  Wacht dan gewoon een tijdje en laat de huid herstellen

  Reactie
  #3

  Hoelang denk je ongeveer? Je bedoeld hier dus mee dat ik die tijd dan niet mag aftrekken of andere seksuele dingen mag doen?

  Reactie
  #4

  Dat bedoel ik. Totdat het nagenoeg weer hersteld is

  Reactie
Reageer op: Klein korstje weggemasturbeerd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief