Kapotte huid na gebruik hydrocortison

 • #1

  Beste John,

  Je weet vast nog wel dat ik in maart een schimmelinfectie heb gehad aan mijn penis en hiervoor hydrocortison crème voorgeschreven kreeg. Door die crème werd mijn huid dunner, kwetsbaarder en kapot. Sinds die tijd gaat het herstel zeer langzaam, maar met resultaat denk ik. Kun je alsjeblieft nog eens kijken hoe het eruit ziet? Na 5 maanden van dit soort onzin wordt ik er een beetje moe van. Wat overigens op de foto is te zien is met het blote oog niet eens waar te nemen (en ik heb goede ogen).

  Ziet hij er nu eindelijk weer een beetje normaal uit? Het gaat (geen jeuk of pijn) maar het ziet niet uit als sterke huid ofzo. Als ik ooit weer eens naar de huisarts moet voor iets zal ik dat zeker aankaarten en bij deze ook iedereen waarschuwen dat je huid niet zo snel weer zal zijn als daarvoor... het is heel erg intensief om de huid te herstellen na gebruik van hydrocortison. Durf soms niet eens te masturberen dat moet niet de bedoeling zijn van een anti schimmelcreme...

  Mocht iemand anders er nog iets over willen zeggen hoor ik dat natuurlijk graag kan alle meningen over hoe het eruit ziet gebruiken.

  Reactie
  #2

  De huid ziet er nog steeds geïrriteerd uit. Heb je wel al glijmiddel gebruikt met masturberen?

  Reactie
  #3

  Nee ik heb juist een tijdje niet gemasturbeerd zelfs om de huid zo goed mogelijk te laten helen. Wellicht is de straal van de douche te hard maarja ik moet hem toch schoonmaken anders zit ik weer met andere problemen snap je.

  Reactie
  #4

  je hoeft de douchestraal er niet op te houden. Dat kan ook met aflopend water vanaf je schouder en dan met handen/vingers schoon maken

  Reactie
  #5

  Oké dank je dat is wellicht de oplossing. Kijk hoe hij er nu uitziet. Ziet nu weer anders uit dan gisteren erg vreemd. Misschien zorgt de straal van de douche dan als een soort vertraging ofzo doordat er hele kleine stukjes huid ervan kapot gaan.

  Reactie
  #6

  ziet er toch niet verkeerd uit

  Reactie
  #7

  Nee precies snap je de verwarring bij me? Soms ziet hij er heel raar uit zoals op onderstaande foto. Alsof hij vervelt. Wat me ook opvalt: als er een erectie komt ziet hij uit zoals op foto 1, foto 2 is als er geen erectie is. Het feit dat het met het blote oog niet is waar te nemen zegt ook dat het om hele kleine beschadigingen gaat in de huid. Het verandert steeds en als ik de voorhuid helemaal over de eikel doe en weer terug is dat op onderstaande foto weer weg. Oogt misschien ook op uitdroging.

  Als ik het zo zie moet ik dus echt heel erg voorzichtig zijn als het groeit want het gaat heel snel weer kapot.

  Dank trouwens voor je snelle hulp. Onderstaande foto is ook van gisteravond. Een aantal min voor ik de eerste foto stuurde. Ongelooflijk dat dit zo snel verandert toch?

  Reactie
  #8

  Je moet er eens wat minder op gaan letten

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hey John,

  Tijdje geleden alweer. Je hebt gezegd dat ik er minder op moet letten en dat advies heb ik opgevolgd. Ben er nu een stuk relaxter mee en masturbeer nu ook al een week niet meer om hem met rust te laten.

  Hij ziet er minder rood uit dan in het begin van het topic(!) Als ik er naar kijk zie ik nieuwe huid groeien (het witte). Kan je kijken voor me of dat juist is alsjeblieft? Een hele tijd terug wastte ik dat namelijk weg onder de douche omdat ik dacht dat het vuil was, vandaar dat het nu nog steeds niet geheeld is.

   

  Het stoppen met masturberen werkt denk ik want steeds als ik gemasturbeerd heb is al dat witte verdwenen en na 2 dagen komt dat weer terug. Nu ruim een week geleden en de penis wordt steeds minder rood. Ook de huid is merkbaar steviger. Voorheen als ik erop drukte deukte de hele huid in en nu voel ik verharding en kan ik het moeilijker indeuken als je snapt wat ik bedoel. Laat ik maar zeggen dat de huid, vooral bovenaan, steviger is.

  Ben vastberaden om door te gaan want volgensmij lukt het nu dan toch eindelijk na 5 maanden... niet masturberen is de sleutel volgensmij.

   

  Dank en fijne avond.

  Reactie
  #10

  Nog even volhouden...

  Reactie
  #11

  Oké. Dat interpreteer ik als dat ik gelijk heb. Dank je. Is het overigens opmerkelijk dat ik er zolang op moet wachten of gaat dat bij iedereen anders? Heb me weken geleden bezeerd aan mijn voet en die kras is ook nog steeds niet weg. Simpel kraswondje... Gaat traag allemaal als iets moet herstellen... Was vroeger wel anders.

  Reactie
  #12

  Het duurt wel lang, maar je hebt ook niet echt rust genomen in het begin...
  Zorg voor een goede weerstand. Dus voldoende vitamines innemen, gezond eten en voldoende water drinken

  Reactie
  #13

  Hey John,

  Ben ik weer met een korte vraag. Erger me al een tijdje aan wat rode puntjes die niet weg willen gaan zie jij er iets bijzonders aan?

  Dacht aan een teruggekeerde schimmelinfectie maar bedacht me daarna dat ik geen jeuk of brandend gevoel heb, dus totaal geen last van. Dan zal dat het wel niet zijn.

  Wel in juni nog seksueel contact gehad met iemand maarja echt typische kenmerken van een SOA heeft het nu ook weer niet.

  Toendertijd waren er dezelfde puntjes maar dan een ander uiterlijk. Je kon er toen niets bijzonders van maken. Het zit wel op een plek waar de huid nog niet is aangegroeid zie ik dan denk ik aan een irritatie wellicht.

   

  Wat betreft het andere probleem (angststoornis/hypochondrie): ik heb voor mezelf een maximum gesteld voor het aantal keren dat ik per dag nog mag ''checken'' en dat is maar 2 keer en dat gaat me goed af. Ik kan me er goed tegen verzetten gelukkig en ga er nauwelijks overheen. Voor de rest afleiding zoeken enzo werkt ook heel goed maar ik wilde toch even iets vragen over dat omcirkelde. Mocht het erger worden ga ik je advies van een psycholoog opvolgen want je hebt tot nu toe altijd gelijk gehad met je adviezen.

   

  Fijne avond.

  Reactie
  #14

  Ik kan er zo eigenlijk niets bijzonders aan zien . Wat kleine puntjes, maar dat is eigenlijk niet zo raar op een eikel.

  Reactie
  #15

  Ja, zou kunnen. Weet niet of dat iets is wat normaal is. Feit is dat hij voor de miconazol hydrocortison crème gewoon anders uitzag. Heb genoeg verhalen gelezen van mensen die nooit meer een normale eikelhuid hebben gekregen dus daar heb ik me maar bij neergelegd.

  Was wel eens een arts die tegen me zei dat geen enkel lichaam overal glad is of geen enkele plekken heeft (dacht toen dat een klein rood puntje al hiv betekende) dus haar uitspraak neem ik altijd mee als ik weer iets ontdek... toch bedankt voor je snelle antwoord zo laat.

  Reactie
Reageer op: Kapotte huid na gebruik hydrocortison
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief