Vage pijntjes in eikel. Ook andere plekken.

  • #1

    Ik heb hier al een keer eerder gepost en wou een update doen, alleen kan mijn originele post niet vinden. Ik zoek iemand die hier eerder van gehoord heeft en of ervaring mee heeft:

    Mini samenvatting: Ik heb antibiotica gehad voor een prostaatonsteking, maar er waren geen bacterien gevonden in mijn urine. Ik denk wel dat de antibiotica geholpen heeft. Maar de klachten zijn nog niet weg.

    De dokter zei dat het waarschijnlijk niets is. Hij gaf het advies dat ik 3 maanden moet wachten en als de klachten dan nog niet weg zijn, moet ik terug komen.

    Nu moet ik zeggen dat als ik er niet op let, de meest klachten weg zijn. Maar ik heb ze nog wel: Drukkende pijn in lies, heup, onderrug en het meest irritante/bang makende: de vagen pijntjes in mijn eikel/penis.

    De pijntjes in mijn penis zit ik natuurlijk het meest mee. Het is geen erge pijn, maar meer irritant, want het hoort niet zo. Het wordt getriggerd bij aanraking van de eikel. En het zit maar aan 1 kant. Ik hoef in erecte stand maar een zachtjes te strelen langs mijn eikel, zodat de zenuwen geprikkeld worden en je die "op en neer" beweging krijgt omdat de eikel erop reageert. Dan voel ik het al. Of bij een lichte druk als je erop drukt met je vinger, maar dit kan ook komen als ik met mijn broek er tegenaan gedrukt wordt. Of als ik omdraai in bed en ik op mijn buik kom te liggen, zodat mijn eikel tussen mijn bed en buik gedrukt wordt.

    De pijn voelt als een soort van stekende, drukkende, dove pijn. Misschien wel zenuwirritatie ofzo? Ik weet niet echt hoe ik het moet omschrijven. Ik weet ook niet precies waar het zit, maar het zit aan 1 kant van mijn eikel en het lijkt er in te zitten. Heel af en toe heb ik een soort gelijke pijn aan de andere kant. Maar als ik het ergens anders voel, is dat maar voor heel even en vaak minder.

    De pijntjes in mijn eikel zijn wel minder geworden dan dat ze eerst waren. Alleen ze blijven maar aanwezig. Als ik normaal zit en er niet op let, voel ik het niet. Maar zodra er meer bloed in gepompt wordt, hoef ik maar mijn benen tegen elkaar aan te doen en ik voel het al.

    Dus heeft iemand een idee wat dit kan zijn? Ik heb gewoon het idee dat het niet weg gaat in drie maanden, misschien wel, maar ik denk van niet. Ik loop hier nu al 2 maanden mee.

    Reageer
    #2

    Een belangrijke(?) toevoeging: Als ik dat pijntje voel, is het vaak te voelen in mijn langs mijn bovenbeen aan dezelfde kant.

    Daarnaast heb ik al overwegen om naar een bekkenbodem fysio te gaan. Maar heb ik geen idee of deze klachten daar door kunnen komen.

    Reageer
    #3

    De klachten zouden veroorzaakt kunnen worden door een overspannen bekkenbodem. Ga naar een bekkenbodemfysiotherapeut en laat de spanning van de bekkenbodemspieren meten

    Reageer
    #4

    Bedankt, ik vind het raar. Maar als er misschien ergens een zenuw geirriteerd is waar mijn been bij mijn bekken komt, kan ik deze pijn krijgen denk ik? Ben aan het kijken voor zo'n fysio in de buurt.

    Reageer
    #5

    Een geïrriteerde zenuw zou eventueel kunnen

    Reageer
    #6

    Nog even terugkomend op dit verhaal:

    Ik heb een online uroloog ook om advies gevraagd en kreeg het volgende antwoord:

    De pijnklachten in de eikel zijn een restant van de doorgemaakte prostaatontsteking / inflammatie en zullen naar kan aangenomen worden, verdwijnen met het helen van de prostaatontsteking. Dit laatste is echter een langzaam proces van meerdere weken tot enkele maanden. Het komt m.i. dus goed.

    Klinkt inderdaad logisch. Ik ga voor de zekerheid alsnog naar een bekkenbodem fysiotherapeut.

    Heeft u hier ook eens van gehoord John?

    Reageer
    #7

    Ja, dat kan. Maar dan moet er we een prostaatontsteking zijn geweest...en die is bij jou nooit aangetoond

    Reageer
    #8

    Nee, dat klopt. Er was geen bacterie in de urine te vinden, maar dit hoeft ook niet altijd toch? Daarnaast is inderdaad ook geen verder onderzoek ernaar gedaan omdat de dokter zei dat hij van mijn symptomen al genoeg wist. Die antibiotica die ik had was ook voor een blaasonsteking en urineweginfectie etc. Mijn dokter dacht daar toch aan en de kuur hielp ook wel. Maar echt alleen aan het einde van de laatste week toen ik het nam. Alleen ik ben erg ongeduldig. Daarnaast voelt plassen de ene keer wel brandirig, de andere keer weer totaal niet. Hoe dan ook, ik ga toch voor de zekerheid mijn bekkenbodem op laten meten.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    laat even weten wat er uit komt.

    ik loop hierzelf ook al meer dan een jaar mee.

    veel soa testen en antibiotica gehad , uitslag negatief en kuurtjes hebben geen effect .

    enige wat overblijf is bekkenbodem of een schimmel

    Reageer
    #10

    Laat je testen op mycoplasma en ureaplasma

    Reageer
    #11

    Anoniem: vervelend om te horen! Ik hoop dat je er vanaf komt. Ik zal laten weten wat er uit komt. Daarnaast is een schimmel niet echt aan de orde denkik. Die geeft al deze klachten niet.

    Ano: Bedankt voor je reactie, maar wat zijn dat precies? Als dat soa's zijn, dan hoef ik daar niet naar te kijken want dat is voor mij op het moment onmogelijk. Nog nooit seks gehad namelijk.

    Reageer
    #12

    Nog even aan anoniem: heb je echt precies dezelfde vage klachten als ik? Hoe is het bij jou ooit begonnen? Met een prostaat onsteking of zoiets? Ook uit het niets? Ben wel benieuwd aangezien, als jij dit ook zo heb, jij de eerste bent die ik tegenkom die dit ook heeft.

    Reageer
    #13

    Hi,

    ik heb vrij gelijkaardige symptomen gedurende enkele maanden.

    heb je ook irritatie in de tip van de penis, en zo wat plasdrang. Bij mij werd er ook geen infectie/bacterie/soa gevonden. Heb ook nog een hoop andere symptomen.

    ureaplasma en mycoplasma zijn in theorie soa’s.

    Ureaplasma’s kunnen complicaties geven bij zwangerschap

    ureaplasma parvum komt bij 40-80procent van de vrouwen voor en geeft normaal geen klachten.

    Mycoplasma hominis idd, maar komt minder vaak voor.

    ureaplasma urealyticum komt bij +/- 10-20 procent voor en kan wel klachten geven bij de man, zoals urethritis,of prostaatontsteking.

    mycoplasma genitalium is wel een ‘echte’ soa

    Reageer
    #14

    <span class="bbp-reply-post-author">Guido,</span> bedankt voor je reactie! Irritatie niet echt zozeer. Plasdrang wel, maar ik drink ook redelijk veel.

    Andere symptomen zijn bij mij nog druk/pijn in de heup, lies en teelbal en onderrug.

    Reageer
    #15

    iemand: ik heb precies dezelfde klachten nu ook heel erg last van de liezen , onderrug, ballen, en buikpijn in de onderbuik.

    ben al een paar x getest ook op mycoplasma , wacht nu de resultaat af voor ureaplasma .

    maar na alle antiobica die ik heb gehad is dat bijna wel uit te sluiten.

    14 dagen azytromax

    14 dagen moxifloxacine

    en nog andere.

    niks lijkt te helpen en vind bekkenbodem vreemd want kreeg de klachten na orale seks .

    tandor zou 14 dagen azytromax een eventuele infectie met ureaplasma moeten verhelpen?

    Eet veel kwark en eiwit shakes en las met dat ureaplasma zich voed met ureum

     

    Reageer
Reageer op: Vage pijntjes in eikel. Ook andere plekken.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief