Pijnlijke steken in penis en eikel, zere lies/liezen en bal

 • #1

  Ik heb dit al een keer eerder gepost, maar kan nog niet echt iemand vinden die hetzelfde heeft.  Heeft iemand anders hier ervaring mee of weet iemand wat dit is:

  Als ik op mijn eikel druk, en soms zelf streel, voel ik een soort van steek er door heen. Dit vaak maar aan 1 kant. Soms heb ik ook uit het niks een brandend gevoel in mijn eikel topje en lichte steken door mijn eikel en penis. Zonder dat ik er op druk. Plassen voelt soms branderig/stekerig maar over het algemeen niet echt veel last van.

  Andere klachten zijn druk/pijn in de liezen en bal. Soms steek rond de anus en tussen anus en balzak.

  Ik ben hiervoor naar de huisarts geweest en kreeg eerst een kuur (tegen prostaat onsteking/urineweginfecite) van een week. Die hielp niet, nu weer een kuur van 2 weken. De klachten lijken alleen niet te verminderen. In mijn urine was de eerste keer helemaal niks te vinden.

  Waar ik het meest mee zit zijn de pijntjes in mijn eikel. Hoe kan ik daar pijn in hebben bij al soms een lichte aanraking. De ene keer als ik dat doe heb ik er wel last van, de andere keer moet ik hem meerdere keren aanraken voordat ik die pijn een beetje krijg. Iemand hier ervaring mee, of een goede uitleg hoe dit kan?

  Reactie
  #2

  Het zou door overspannen bekkenbodemspieren veroorzaakt kunnen worden. Je zou eens naar een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen gaan.

  Reactie
  #3

  Ik merk dat ik staand bijna geen last heb van deze klachten. Als ik zit heb ik een soort van druk gevoel tussen mijn balzak en anus. Kan dit daar ook door komen? Ik ben gestopt met de antibiotica omdat ik last had van bijwerkingen. Zijn hier nog andere kuren voor? Ik ben van plan weer de huisarts te bellen. Ik zit hier nu al 4 weken mee.

  Reactie
  #4

  dat zijn wel klachten die daar ook door kunnen worden veroorzaakt

  Reactie
  #5

  Oke, ik ben nu opzoek naar zo'n bekkenbodemfysiotherapeut. Alleen is dat lastig vinden. Is het raar dat die stekende pijn alleen aan 1 kant van de eikel en penis zit (als ik er op druk dan)?

  Reactie
  #6

  Het is mogelijk dat je het maar aan een kant voelt

  Reactie
  #7

  Oke, tijdens het mastruberen voelde ik ook pijn door mijn eikel en hele penis lopen. Komt dat daar ook door? Ik ben toch door gegaan met de kuur trouwens. Bedankt voor uw antwoorden.

  Reactie
  #8

  dat zou kunnen

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Oke, ik dacht dat de klachten eindelijk wat weg gingen. Maar toen kreeg ik dat dus opeens. Pijn in mijn lies, bal en onderrug zijn wel redelijk weg. Alleen in mijn penis blijven ze helaas nog een beetje.

  Reactie
  #10

  Kan het zijn dat ik alleen nog pijn in mijn penis ervaar? Sorry voor alle vragen. Maar ik kan niets vinden dat iemand anders hier last van heeft.

  Reactie
  #11

  je hebt wel wel een soatest en urineonderzoek gehad? Risicovol sexueel contact?

  Reactie
  #12

  Soa test is niet nodig, nog geen seks gehad ( helaas (; ). In de urine zat geen bacterie.

  Reactie
  #13

  Dat zou zeker kunnen

  Reactie
  #14

  Oke bedankt, ik wacht de kuur nog af. Nog enige tips om mijn prostaat gezond te houden. Misschien qua vitamine etc?

  Reactie
  #15

  Regelmatig een zaadlozing.... meer kun je er niet aan doen

  Reactie
Reageer op: Pijnlijke steken in penis en eikel, zere lies/liezen en bal
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief