Eczeem op eikel?

 • #1

  Hallo, ik denk dat ik eczeem op mijn eikel heb. Een wat rodere huid op mijn eikel, zorgt voor jeuk. Waarom ik denk dat dit eczeem is, is omdat het jeukt als ik gemastrubeert heb, of vrijving heb in mijn onderbroek (alleen bij een erectie, vaak 's ochtends). Dan raakt mijn eikel namelijk de onderbroek aan, omdat hij een beetje door de voorhuid heen komt.

  Het zit zegmaar op mijn toompje/aan de buitenkant van mijn toompje, op de wat "hogere" stukken zegmaar. Geen idee hoe ik het anders moet uitleggen. Ook zitten er wat rode puntjes/pukkeltjes.

  Zou sudocreme hier tegen helpen? Als ik dat op mijn eikel smeer?

  Reageer
  #2

  Dit heb ik ook gehad. Het bleek bij mij uiteindelijk te gaan om een schimmelinfectie. Misschien kan je het beste een duidelijke foto ervan kan maken zodat Tandor (moderator) het kan beoordelen want die had het bij mij ook juist beoordeeld.

  Mocht het zo zijn is het wel snel en effectief op te lossen door middel van een zalfje die je bij de huisarts op recept kan krijgen. Paar dagen smeren en je hebt er geen last meer van. Uiteraard kan het ook gewoon een irritatie zijn, daarom kun je het beste een foto delen.

  Reageer
  #3

  Het lijkt eerder op een schimmelinfectie. Ga met de klachten naar de huisarts

  Reageer
Reageer op: Eczeem op eikel?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief