Pijn sex ppp?

 • #1

  Beste lezers,

  Ik had mijn eerste vriendin 8 jaar geleden, Waar ik ook de eerste keer sex mee had.

  Wij hebben nooit problemen gehad het eerste jaar dat we samen waren, en er was ook niks zichtbaar op mijn penis.  En na een jaar begon mijn vriendin pijn te krijgen tijdens sex, We hebben nooit met condoom sex gehad, zijn nam de pil. En uiteindelijk bleek het toen ook dat ik witte puntjes op de rand van mijn penis had, Wat ik zelf pas later door had.

  Mijn vriendin is toen bij de dokter geweest en ze had een ontsteking, ze had jeuk,pijn,branderig gevoel, ook tijdens sex.

  Uiteindelijk zijn de klachten bij haar nooit over gegaan.

  Na 2 Jaar in die relatie had ik ondertussen een nieuwe vriendin.

  Waar zei ook diezelfde klachten had, En ook bij deze heb ik nooit met condoom sex gehad.

  We hebben wel glijmiddel meerdere keren geprobeert, wat iets beter ging soms, Maar meestal niet. Ik vond het tijd om zelf eens een afspraak bij de dokter te maken.

  En de dokter zei dat alles er goed uit zag, heb ook testen laten doen. En alles was goed volgens hem. (Ben zelf nog 2 of 3 keer daarna terug gegaan om toch nog zeker te zijn) Omdat de problemen bleven aanhouden. Vriendin had vaak jeuk,pijn (ook bij plassen),Ontstekingen.

   

  Nu begin ik mij af te vragen of het aan mij ligt, Ik heb 2 vriendinnetjes in die tijd gehad. Die allebei diezelfde klachten hadden. En als ik nu over die witte bultjes wrijf met mijn hand, is het wel gevoelig. (Ook bij orale sex was het bij mij niet meer leuk) Mijn laatste afspraak in het ziekenhuis was 3 maanden geleden. En alles was volgens de dokter in orde! Ik was nooit met zeep en ben niet besneden.

  Ik zit op een moment waar ik bang heb om sex te hebben met iemand, en ik vraag me af of het nu uiteindelijk aan mij ligt of niet?

  Heeft iemand hier ervaring mee?

  mvg bert

  Reageer
Reageer op: Pijn sex ppp?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief