Voorhuid verkleving en misschien vernauwing

 • #1

  ik kan als mijn penis slap is mijn voorhuid niet helemaal over mijn eikel trekken , het lijkt alsof die vast zit. Wanneer bij penis een erectie heeft kan ik mijn voorhuid maar voor een kwart over mijn eikel schuiven. Komt dat doordat die vastzit en dat mijn voorhuid vernauwt is. Ik had ergens gelezen dat de verkleving kan verhelpen met olijf olie, kan dat met gewoon normale olijf olie die je bij de Albert heijn haalt en hoe moet ik dat dan precies doen?

  Alvast heel erg bedankt!

  Reageer
  #2

  Als de voorhuid vernauwt is, kun je dat met olijfolie niet oplossen. Je doet er verstandig aan om daarmee naar de huisarts te gaan.

  Reageer
  #3

  De verkleving kan je toch wel verhelpen met olijf olie? Had ik op dit forum ergens gelezen.

  Reageer
  #4

  Een verkleving wel maar een vernauwing niet

  Reageer
  #5

  Hoe werkt dat dan met olijfolie?

  Reageer
  #6

  wat is een vernauwing precies, want ik kan als mijn penis slap wel gewoon mijn voorhuid over mijn eikel schuiven. Alleen als ik een erectie heb lukt dat niet. En hoe haal je de verkleving precies weg met olijfolie?

  Reageer
  #7

  Dan zit je met een vernauwing.

   

  Bezoekje aan de uroloog en een besnijdenis is de oplossing

  Reageer
  #8

   

  Als je de voorhuid wel gewoon terug kunt halen bij een slappe penis, is de voorhuid dus niet verkleefd aan de eikel.  Een besnijdenis zal je zeker van je vernauwing afhelpen maar dit is wel rigoreus (alhoewel het een relatief kleine ingreep is).

  Ik had vroeger ook een vernauwing, en bij mij lukte het in het begin zelfs niet bij een slappe penis om de voorhuid naar achteren te schuiven. Door de voorhuid zoveel mogelijk per dag voorzichtig  "op te rekken" is het bij mij toch nog allemaal goedgekomen en gaat de voorhuid nu moeiteloos over de eikel bij een erectie. Dat is wel een proces van maanden geweest overigens, en bij mij hielp het ook dat ik ging puberen waardoor ik ook veel meer ging masturberen .

  Ik zeg niet dat het bij iedereen zal helpen, maar misschien is het wel eerst het proberen waard. Besnijden kan altijd nog.Doe gewoon zo vaak mogelijk per dag je velletje zover naar achteren dat het nog nét geen pijn doet.  Bij voorkeur in bad, omdat het water je huid soepeler maakt. Ik gebruikte ook  vaak nivea om de huid wat soepeler te maken, en dat lijkt me minder kliederen dan met olijfolie.  Maar absoluut  niets forceren  ! Als het goed is zal je zien dat je na verloop van tijd steeds weer  een millimeter verder kunt.

  Succes

   

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Voorhuid verkleving en misschien vernauwing
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief