"Short Frenulum"

 • #1

  Hoi,

  Tot mijn grote schaamte moet ik iets bekennen. Ik ben 25 jaar en ben er zojuist achter gekomen dat ik iets heb genaamd een "short frenulum". Mijn voorhuid zit vast aan mijn plasbuis o.i.d. Ik schaam mij niet voor deze 'aandoening', maar meer voor het feit dat ik 25 jaar ben en hier nu pas achter kom. Mijn seksleven is niet geweldig. Ik ben letterlijk nog nooit klaargekomen tijdens de seks. Mijn erectie verdwijnt vaak na 2 minuten tijdens het voorspel. Pas een paar weken geleden bedacht ik me dat het mogelijk met mijn penis te maken kan hebben. Pas nu kom ik erachter dat dit het hoogstwaarschijnlijk is.

   

  Heeft iemand ervaring met de procedure? Ga je naar de huisarts? Lossen zij het op of moet je toch hiervoor naar het ziekenhuis? En wat erna? Is de seks beter? Heeft iemand hetzelfde meegemaakt en kan die mij vertellen of de situatie verbeterd is?

   

  Bij voorbaat dank.

  Reactie
  #2

  "Mijn voorhuid zit vast aan mijn plasbuis o.i.d." Dat is dus normaal. Het toompje zit inderdaad vast aan de voorhuid en het topje van de eikel bij de uitgang van de urinebuis. Maar dat hoort zo.

  Reactie
  #3

  Ik ben biseksueel. Ik heb recentelijk mijn eerste ervaring opgedaan met een man omdat ik dacht dat ik misschien gay zo zijn. Na deze ervaring weet ik zeker dat mijn penis niet klopt. Bij de andere man zat de voorhuid niet vast aan zijn plasbuis (of misschien wel, maar het trok niet zijn eikel naar beneden). De penis werd ook niet krom als ik de voorhuid naar achteren trok.

  Deze aanhechting zorgt ervoor dat bij een volledige erectie de voorhuid niet volledig naar achteren gaat. Ik heb dit een tijdje geprobeerd uit te rekken, maar vervolgens wordt er iets zichtbaar wat niet zichtbaar hoort te zijn. Ik heb op internet gezocht naar deze 'aandoening' en er zijn procedures die mijn probleem zouden oplossen. Kortom; dit is niet normaal.

  Iemand ervaringen? Het schijnt voor te komen bij mannen die zich niet hebben laten besnijden.

  Reactie
  #4

  Met besnijden laten heeft dat niets te maken. Je toompje lijkt gewoon te kort. Ga met de klacht naar de huisarts

  Reactie
Reageer op: "Short Frenulum"
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief