Koude en brandende penis<"/> Koude en brandende penis - Medische Forum - Dokter.nl

Koude en brandende penis

 • #1

  beste,

  ik ben al een tijd bezig met het vinden van een oplossing op mijn probleem. Ik kamp met het probleem dat ik een koude eikel heb sinds kort en daarbij een klein prikkelend gevoel bij mijn plasgaatje in de eikel alleen in het voorste gebied. Ik snap niet hoe dit komt?? Heel irriterend ik heb telkens het gevoel dat mijn onderbroek nat is ofzo maar dan als ik kijk is er niks aan de hand.. alles ziet er ook prima uit alleen is het wel branderig.. en mijn penis trekt zich in en word heel klein. Geen pijn tijdens of na het plassen.. geen rare vlekken op mijn onderbroek.

  Apart dat ik tijdens en na het plassen id plasbuis niks heb niets raars tenminste alleen is mijn eikel wel nu al 4 dagen de hele dag erg koud en lichtjes aan het branden, alsof ik er tijgerbalsem in heb gesmeerd.

   

  iemand die raad weet?

  Reageer
  #2

  Ik zou in ieder geval wel even met de klachten naar de huisarts gaan. Het kan door overspannen bekkenbodemspieren kunnen komen

  Reageer
  #3

  ik heb mijn bekkenbodem laten nakijken en er is niks..

  wel heb ik nog steeds een branderig gevoel en een koude gekrompen penis. Heel apart

  Reageer
  #4

  Ben je daarvoor bij een bekkenbodemfysiotherapeut geweest? Heeft deze de spanning van de bekkenbodemspieren gemeten?

  Reageer
  #5

  Beste Jacobus, ik zie uw reactie over het onderwerp.  Bent u nu toevallig genezen. En zo ja hoe lang heeft dat toen geduurd. Loop nu zelf nu met deze klachten ben benieuwd hoe het bij u verder is ontwikkeld. Zodat ik weet waar ik een beetje aan toe ben.

  Reageer
  #6

  Ik heb nou het zelfde probleeem aleen heb k oraal sex gehad 2weken terug en zit nu helemaal in de trip dat het door soa komt en als ik eraan denk wordt het maar erger tijdens plassen niks maar overdag tussendoor branderig gevoel komt en gaat en alsof mn broek nat is en wind op mn eikel staat,

  heb getest op soa wacht op uitslag

  Reageer
  #7

  Ik heb nu hetzelfde, in serieuze stress of ik niet toevallig herpes heb opgelopen na een date met een vrouw. Ik had een opkomende koortslip en had dit ingeschat als puistje onder me lip in de auto naar haar toe. En we hebben gezoend en na het zoenen heeft zij me oraal bevredigt, daarna hebben we seks gehad. Ik heb haar niet gebeft oid.
  De lip was ook nog heel (voor zover ik kon zien en voelen, kwam iig geen vocht vanaf als ik de rug van mijn hand er tegenaan hield) na het tafereel dus dat is nog een hoop die ik heb..

  Maar nu maak ik mij serieus zorgen dat ik nu herpes heb opgelopen. Het beeld hierboven schetst het zelfde scenario, voelt koud aan of als een natte plek van niet goed uitdruppelen. Het “branden” heb ik niet en ook tijdens het plassen niet. Een soa test nog niet gedaan na maandag en ik controleer vrijwel elk dagdeel of ik iets zie en daardoor maak ik mijzelf helemaal gek..

  Reageer
  #8

  Ik herken veel van jullie klachten. Ik ga volgende naar de huisarts om dit te bespreken. Weet een van jullie al hoe dit komt?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Inmiddels al uitsluitsel?

  Reageer
  #10

  Ondertussen de resultaten van de SOA test binnen maar daar is niks uit gekomen (dus geen SOA). Ik ga binnenkort testen voor een blaasontsteking bij de huisarts.

  Reageer
  #11

  Ik heb precies dezelfde klachten nadat ik vorige weer meerdere malen sex heb gehad zonder condoom ik ga maandag naar de dokter heb jij inmiddels al uitslag van je blaas of het daarmee te maken heeft ??

  Reageer
  #12

  Beste Azyub,

  ik heb dit helaas al meerdere keren gehad (jongen van 20 jaar). Het is telkens als ik onveilige seks heb gehad met een andere vrouw. 4x al met dit zelfde probleem gekampt. Het is steeds dezelfde uitslag: geen soa en geen blaas problemen. Toch heb ik iedere keer een medicatie gehad die telkens heeft geholpen, namelijk azitromicyne. Het probleem is veel het gevoel hebben dat je moet plassen door het kriebeltje in je eikel. Bij mij is er een nieuwe afspraak ingepland omdat mijn ejaculatie ook wat dunner van substantie is geworden. Laat even weten wat er bij jou is uitgekomen

  Reageer
  #13

  Beste Jes,

  Als er bij jou geen soa is gevond noch geen onsteking, waarom wordt er dan steeds azytromicine uitgeschreven? En welke dosering is er ingenomen?

  Reageer
  #14

  Kunnen jullie een update geven over jullie situatie?Ik heb namelijk gelijkaardige problemen...

  Reageer
  #15

  Ook ik loop met zelfde problemen
  Deze klachten zijn ontstaan na orale sex

  Alsof mijn pik een eigen leven leidt
  Van warm tot koude eikel.
  Soms Kriebeltje in plas gaatje. Beetje rood om het pisgaatje
  Ook in het begin afscheiding uit plasgaatje. (Geel groen!) 1a2 dagen in de ochtend
  Dacht aan soa. Getest op chlamidia en gonerou
  Negatief.
  Geen andere bacterie gevonden.

  Lijkt een beetje op schimmelinfectie.
  Smeer al 2 weken met een zalf. Maar klachten gaan en komen.
  Nog steeds een beetje afscheiding de hele dag door. (Doorzichtig Niet glibberig) lijkt misschien wel urine. Maar is echt heeeeel weinig maar wel irritant. Dokter zegt geen bacterie te kunnen vinden. Hij zegt dat het vanzelf weggaat als ik me wat minder druk maak. Nou daar moet ik het maar even mee doen.
  Geen branderig gevoel met plassen.
  Wel wat vaker plassen. Maar dat is gewoon stress denk ik. Ik wil het gevoel wegplassen ofzo.
  Ook ontlasting wat meer slijm dan normaal, en wat meer druk tussen zak en anus. Hoor veel berichten over bekkenbodem?

  Reageer
Reageer op: Koude en brandende penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif