Erectie in slaap

  • #1

    Hallo ik heb nu de laatste 2 weken dus een serieus probleem waardoor ik slecht slaap. Ik word nu iedere keer Snachts wakker door een erectie. En kan hierdoor niet meer in slaap vallen pas als ik naar de wc gaat dan zakt het. Als ik dan ff concentreer komt er wel plAs uit maar niet veel en dan zakt me erectie. Maar ik heb dit nu 2 a 3 x per nacht dus zeer vervelend. Kan iemand mij vertellen wat hier nu de oorzaak van is?

    Reageer
    #2

    Dat is een heel normaal verschijnsel. iedere man krijgt tijdens de slaap meerdere nachtelijke erecties.

    Reageer
    #3

    Ja dat weet ik ! Maar ik kan er niet meer van slapen pas zodra ik naar de wc ben geweest en hij gezakt is kan ik weer slapen. En uur later weer hetzelfde riedeltje wordt er wakker van en zodra ik pas wc ga en wat plas urineer dan zakt hij en kan ik weer slapen. Zeer vervelend ben altijd een goede slapen geweest en dit begint me nu echt te frustreren want ben al 2 weken doodmoe hierdoor. Kom net uit een slopende relatie en mijn sexleven is heel miniem geweest de laatste tijd zou dat een reden kunnen zijn?

    Reageer
    #4

    Dat zou kunnen. Maar waarschijnlijk ook omdat je je er onbewust te veel op focust.

    Reageer
    #5

    ik herken de klacht, ik heb het ook al jaren, het is zeer vervelend omdat de slaap erdoor verstoord raakt.het is puur een mechanisch probleem denk ik want wat de klager schrijft klopt precies, even staan of lopen of beetje plassen , het zakt weer in.

    Reageer
    #6

    Ik heb dit probleem ook. Wakker worden door een hele harde erectie. Vervolgens moeten plassen zodat hij weer ontspant. Maar dan kom ik moeilijk in slaap en slaap heel onderbroken.

    Reageer
Reageer op: Erectie in slaap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief