Rare manier klaarkomen?

  • #1

    Hallo ik ben 16 en heb heel wat dingen waar ik onzeker over ben maar het meest onzeker ben ik over mijn penis.

    Hij staat scheef naar links

    En mijn voorhuid is te nauw waardoor ik niet kan aftrekken. Ik doe het op een andere manier ( met me linkerhand mijn penis tussen mijn benen liggen en dan heen en weer gaan) ik ben bang dat als ik  besneden wordt ik niet kan aftrekken/klaarkomen met masturbatie en seks. Iemand misschien tip of geruststelling?

    Reageer
    #2

    Maak je daar maar geen zorgen over. Afrukken en klaarkomen gaan net zo goed ( wel iets anders) dan wanneer je niet besneden bent. Waarschijnlijk beter dan nu omdat je nu een vernauwde voorhuid hebt.

    Reageer
    #3

    Ja ben meer bang omdat het zegmaat een andere manier gaat zeg maar niet op en weer zoals de meeste mannen doen. Maar misschien als ik besneden wordt dat het wel lukt.

    En scheef naar links is daar iets tegen te doen?

    Reageer
    #4

    Je hebt ook allerlei zalven heb ik gehoord, Ze kunnen de nauwe voorhuid wat minder nauw maken, zelf heb ik er geen last van. Wel heb ik ook een penis die naar links staat als ik een erectie heb, volkomen normaal volgens mij.

    Reageer
    #5

    Een penis die naar links, rechts of naar beneden gaat is heel normaal. Zolang er maar geen knik in zit en je er geen last van hebt

    Reageer
Reageer op: Rare manier klaarkomen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief