Rare inhoud balzak + puistjes

 • #1

  Hallo,

  Ik heb sinds een hele lange tijd al rare draadachtige dingen in mijn balzak zitten. Het klinkt heel raar maar het voelt dus alsof er allemaal draden in zitten. Van buiten af ziet dit er ook niet uit (afbeelding). Het ronde rondje geeft me bal aan en het groene geeft de rare inhoud aan. Nu vraag ik me af of dit ernstig is, want eigenlijk durf ik niet echt naar de dokter.

  Ook heb ik al een lange tijd heel veel puistachtige bultjes op mijn balzak. Ook hierover vraag ik me af of dit ernstig is en hoe dit eventueel weg zou worden kunnen gehaald

  Alvast heel erg bedankt!

  Mvg

  Reactie
  #2

  Het draadachtige dat je voelt is je bijbal.  Als het opgehoopt boven je bal zit, zou het een varicocele kunnen zijn. Dat is niet ernstig, maar zou vervelende klachten kunnen geven. Om erachter te komen of het een varicocele is, zou je dan even naar de huisarts moeten gaan.

  De bultjes op de huid van de balzak en de penis, zijn plekjes van fordyce. Dat is een heel normaal verschijnsel met name tijdens de puberteit. Nagenoeg iedereen heeft ze. Ze gaan naarmate je ouder wordt ook vanzelf weer weg. Daar moet je dus niets aan doen.

  Reactie
  #3

  Niets voor te schamen,  heb het zelf ook

  Reactie
  #4

  Ik heb die bultjes ook, blij om te horen dat ze weg zouden gaan. Ook blij dat ik niet de enige ben.. ik schaam me hier redelijk voor.

  Reactie
Reageer op: Rare inhoud balzak + puistjes
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief