Erectie stoornis tiener(17)

  • #1

    Beste forumleden,

    Ik ben 17. En heb al een tijdje 'phrone mastrubation' beoefent. Nadat ik op internet las dat het schadelijk was heb ik alles bij elkaar geraapt om te stoppen(het was een verslaving). Nu zit ik dus met erectie problemen. En krijg ik mijn penis wel semi maar nauwlijks maximaal en als ik hem maximaal heb dan is dat 3 seconden.

    Mvg,

    J.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je er goed aan doet om met je klachten naar de huisarts te gaan.

    Prone masturbation / bekkenstoot kan inderdaad voor erectiestoornissen zorgen of uitblijvende orgasmen. Dat komt omdat er te veel druk wordt uitgeoefend op de basis van de penis.

    Reageer
    #3

    ik ben niet naar de huisarts gegaan. Mijn penis is gewoon minder gevoelig denk ik... Nu vraag ik mij af of er iets is wat dat weer stimuleert.

    Reageer
    #4

    Dab zou je toch eerst eens moeten weten wat de oorzaak is. Het is mogelijk dat het van je bekkenbodemspieren komt. En als dat de oorzaak is zou je daar dan iets aan moeten doen. Ik zou je dus toch willen aanraden om naar de huisarts te gaan of naar een bekkenbodemfysiotherapeut om de spanning van je bekkenbodemspieren te laten meten.

    Reageer
    #5

    Is het ondertussen al beter, ik ben 18 en ik ga stoppen met de bekkenstoot methode. Ik zou graag je ontwikkelingen willen weten

    Reageer
Reageer op: Erectie stoornis tiener(17)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief