Vaginaal slijm + mirena spiraal

  • #1

    Hallo ik heb sinds kort voor het eerst last van slijm dat uit mijn vagina komt ook heb ik de laatste tijd last van buikpijn niet de pijn die ik ervaar als ik ongesteld moet worden ( ik weet niet of dit in verband met elkaar staat ) Ook heb ik een mirena spiraal waarvoor ik volgende maand een afspraak heb staan om het te vervangen door een nieuwe ( ik heb het nu dus 5jaar), ik heb op een paar andere blogs gelezen dat vaginale slijm in verbant staat met ovulatie en vruchtbaarheid, in mijn ogen betekend dit dat ik nu zwanger kan raken (als ik dus vruchtbaar ben of bekijk ik dat verkeerd haha ) ook heb ik de laatste tijd meer behoefte aan seks. Kan iemand mijn vragen beantwoorden moet ik naar de dokter ? Of zal ik mijn afspraak afwachten bij de gynaecoloog ( voor mijn nieuwe mirena spiraal ) alvast bedankt !

    Reageer
    #2

    Als het slijm cervixslijm is, kan dat duiden op een eisprong. Dat zou dan betekenen dat de spiraal is uitgewerkt. Tja, ik zou eerder naar de dokter gaan.

    Reageer
    #3

    Dus dat betekend dat ik nu zwanger kan zijn ik heb gister namelijk seks gehad

    Reageer
    #4

    Op het moment dat er cervixslijm waarneembaar is, heeft de eisprong al plaatsgevonden. 12 uur na de eisprong neemt de vruchtbaarheid van de eicel snel en sterk af.

    De vraag is natuurlijk of je afscheiding daadwerkelijk cervixslijm is.
    Ga langs bij de arts en laat en nieuwe spiraal plaatsen. Daarmee zou je een eventuele zwangerschap nog kunnen voorkomen. Als je dus zwanger zou zijn! Maar wacht daar dan niet mee tot na het weekend.

    Reageer
    #5

    Hey

    Ik heb gisteren mijn spiraal laten plaatsen. Vandaag heb ik veel last van slijmerig beetje bloederig en ook rare geur. Dit is niet de eerste keer dat ik een spiraal laat steken maar wel de eerste keer met deze klachten. Voelt een beetje in de onderbuik aan als mijn regels. Moet ik hiermee naar de dokter of nog even afwachten?

    Reageer
    #6

    at kan toch wel eens voorkomen. Wacht het nog even een paar dagen af

    Reageer
    #7

    Hallo

     

    • Ik heb 2 jaar en een half een hormoon spiraal laten plaatsen.  Ik merk dat ik veel slijmverlies heb en vandaag zat er zelfs een heel klein beetje bloed bij. Wat zou dat zijn?? Groetjes

     

     

     

    Reageer
    #8

    Moeilijk om daar zo iets overe te zeggen...misschien een doorbraakbloeding

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo ik heb sinds 2 jaar spiraal .
    Ik heb taai slijmverlies en dradig slijmverlies ...
    Ik heb al eens een zwangerschap test gedaan die was negatief ..

    Mvg

    Reageer
    #10

    Ga dan eens met de klachten naar de huisarts. Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen

    Reageer
    #11

    @Myassar, hormonale anticonceptie werkt natuurlijk ontregelend op je eigen hormoonhuishouding en je vaginale milieu en daarbij is het een lichaamsvreemd voorwerp.

    Reageer
    #12

    ik zie deze topic per toeval maar je kan toch nogsteeds cervixslijm/afscheiding hebben ookal heb je een spiraal of ben je aan de pil of een andere anticonceptie?

    Reageer
    #13

    Ja het is raar al dagen dikke slijmverlies die uithangen na plassen .. en buik en maagpijnen..

    Reageer
Reageer op: Vaginaal slijm + mirena spiraal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief