1 week na de menstruatie bloedverlies hoe kan dat??

  • #1

    Hallo,

    ongeveer 1 a 1,5 week was mijn laatste menstruatie, het ging net als altijd goed geen problemen of wat dan ook het ging gewoon hoe het moest gaan, maar vandaag voelde ik dat ik weer ben gaan bloeden? ik heb geen seks gehad of wat dan ook, en denk ook niet dat ik zwanger ben, voor het menstruatie 2 weken daarvoor had ik seks gehad met mijn vriend maar het ging met condoom en voor de zekerheid hebben we ook gekeken of het condoom gescheurd was ja of nee, en nee condoom was niet gescheurd en mijn vriend voordat hij klaar kwam trok hij terug en ging door zelf aftrekkend klaar komen en daarna ben ik gewoon weer net als altijd 1 week ongesteld geweest, maar hoe komt het dan dat ik vandaag opeens uit het niet bloedverlies kreeg tijdens het douchen??

    GR

    Reageer
    #2

    en ik zit niet aan de pil

    Reageer
    #3

    Dat kan soms gebeuren hoor. Hormonen.

    Reageer
    #4

    Olga, jaa was erg geschrokken had het voor het eerst, ik denk ook dat het door hormonen komt, en of menstruatie resten kan ook wel denk ik?, en na een tijdje bloedverlies was wel erg geschrokken

    Reageer
    #5

    Ik maak nu hetzelfde mee, maar ik neem de pil niet en heb onlangs wel seks gehad met mijn vriend.

    Vorige week mijn maandstonden gehad, eindigde op woensdag en gisteren terug een bloeding gehad die nu nog steeds bezig is.

    voel mij ook duizelig sinds deze morgen en heb last van mijn maag.

    wat zou het kunnen zijn ???

     

    Reageer
    #6

    Voor een goede hormoonwerking zijn er allerlei stofjes nodig, zoals vitamine B/B12, D, E, magnesium, zink, gammalinoleenzuur, omega3 en aminozuren als lysine. Tekorten kunnen hormonale problemen geven en problemen met je menstruatie. Ook zou een tekort aan progesteron kunnen spelen. Er wordt dan wel gesproken van oestrogeendominantie, omdat het oestrogeen te hoog is ten opzichte van het progesteron. Kan je opzoeken op internet. In de boekwinkel ligt op het moment een boek: het Energieke Vrouwenkompas, waarin veel staat over de hormonen. In elk geval is je dagelijkse voeding erg belangrijk voor je hormonen.

    Reageer
    #7

    hoi

    15 juni werd ik ongesteld pas twee weken later dan mijn vorige menstruatie ik dacht dat het normaal was omdat ik het nog onregelmatig ben maar tot mijn verbazing werd ik vandaag ongesteld ik gebruik de pil niet en heb geen seks gehad kan iemand mij hiermee advies geven???

    Reageer
    #8

    ps mijn menstruatie duurt meestal een week

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het kan een tussentijdse bloeding zijn.  Hoe oud ben je?

    Reageer
    #10

    hallo , ik ben gestopt met de pil. Vorige week was mijn menstruatie gestopt en nu plots opnieuw herbegonnen. Is dit normaal als je stopt met de pil dat je 2 keer in een maand je menstruatie hebt?

    Reageer
    #11

    Als je met de pil stopt, gaat je lichaam ontpillen. Dan kunnen er de eerste maanden onregelmatige menstruaties ontstaan.

    Reageer
    #12

    Tandor, bedankt voor de info ?

    Reageer
    #13
    • Goede avond.

    Zelf ben ik op de 10e ongesteld geworden maar nu op de 21e ben ik nog steeds licht aan het na bloeden is dit normaal? Verder heb ik geen bij klachten of zo behalve dan dat ik nu nog steeds na bloed vooral na het plassen en als ik me dan afveeg. Iemand ervaring mee?

    Reageer
    #14

    Hallo ik heb een vraagje ik neem al twee jaar geen pil of heb geen spiraal ik had men maandstonden zoals gewoonlijk op tijd maar wel maar 1 week dan niet meer nu plots ineens terug en ben misselijk ik heb wel gemeenschap gehad zonder condoom tijdens men maandstonden toen in de eerste week wat kan het zijn?

    Reageer
    #15

    ik zou het zo niet kunnen zeggen. Maar tijdens je menstruatie kun je niet zwanger raken

    Reageer
Reageer op: 1 week na de menstruatie bloedverlies hoe kan dat??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief