Rauwe kip?

 • #1

  Hoi allemaal,

  Ik ben op vakantie en tijdens het middageten at ik gebakken kipfilet. Deze was van de buitenkant bruin/wit (zoals ik deze ook bak in Nederland). Ook de binnenkant zag er volledig wit uit (ik heb hem op meerdere plekken opengesneden). Terwijl ik op een bepaalde plek de kip aan het snijden was, voelde hij enigszins rauw aan (lees: niet in 1x makkelijk door kunnen snijden, wat taai/lastiger doorheen te komen). Net of je een soort touw door moest snijden. Toch was dat stuk van de kip ook wit.

  Ik ben nu erg bang om ziek te worden en heb maagpijn sinds een uurtje. Dat kan mss ook van de stress zijn. Mijn vriend zegt dat de kip er gewoon goed uitzag, maar dat ik dat stuk maar beter links kon laten liggen. Toch heb ik daar ongeveer 2 kleine stukjes (ongeveer kipblokjes) van op. Kan dit kwaad?

  Reageer
  #2

  Dan was taai maar niet rauw

  Reageer
Reageer op: Rauwe kip?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief