Zelftest nieuwe influenza (N1H1)

 • #1

  Deze Griep Check is bedoeld voor mensen die denken besmet te zijn met Nieuwe Influenza A (Mexicaanse griep). Na het beantwoorden van een aantal vragen volgt een advies voor uw situatie.

  http://nhg.artsennet.nl/Actueel/Nieuwsartikel/Griep-Check.htm

  Reageer
  #2

  Hs hier wil ik wel op reageren, al die heisa die hierover gemaakt wordt.
  Ikzelf heb deze mexicaanse griep net achter de rug en het is voor gezonde mensen gewoon een zeer flinke griep in zeer korte tijd wordt je flink ziek. Ik stond op en voelde mij niet lekker maar nog niet ziek genoeg na 2 uur lag ik op bed en kon nog geen stap meer verzetten zo erg ziek werd ik.
  2a3 dagen lig je in bed met flinke griepverschijnselen en koorts. daarna knap je snel weer op. alleen het besmettingsgevaar is hierbij zeer hoog in korte tijd waren er 9 en dat binnen 5 dagen besmet met het zelfde virus. Dus al die ophef over deze griep begrijp ik niet. Het is alleen besmettelijk en dat je daarbij 8 dagen niet naar buiten mag begrijp ik ook nog wel alleen de werkgevers zouden ze wat beter moeten informeren en artsen zodat zij dit ook allemaal weten en overeen komen met de tijd van besmetting. Gezonde mensen komen hier wel doorheen en je kan het maar hebben gehad

  Reageer
  #3

  Helpt antibacteriële zeep beter tegen de Mexicaanse griep dan gewone zeep?

  Uit de test blijkt dat wanneer je op een normale manier je handen wast, antibacteriële zepen en handgels beide NIET beter werken dan gewone zeep en dat je dus net zo goed je handen kunt wassen met gewone zeep en water.

  In de eerste aflevering: Weet wat je koopt
  http://omroep.vara.nl/Weet-wat-je-koopt.5007.0.html

  Reageer
Reageer op: Zelftest nieuwe influenza (N1H1)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief