Klachten penis, perineum, anus.

 • #1

  Hallo,

  Ik heb zoveel klachten dat ik niet eens weet waar te beginnen. En ga hier niet zo graag mee naar de huisarts. Mss toch soort van schaamte.

  Deze klachten komt in periodes maar nu zijn ze wel heel erg aanwezig sinds een week.

  Plassen gaat in kleine straaltjes. Snachts zeker 4 keer eruit. Als ik moet dan moet ik ook. Ophouden is bijna pijnlijk . Maar dan ben ik op toilet en is de straal toch klein en altijd idee of er wat achter blijft in de plasbuis. Ook bijna continu naar , soort van brandend gevoel rond de eikel. Ik heb niet zovaak meer een zaadlozing vanwege slikken anti depressiva. Sex wordt dan stuk minder. Maar als ik nog eens klaar kom is dat meestal pijnlijk.

  Verder als ik op mijn pirenium druk soort van stekende pijn en voel dan rare druk in mijn anus.

  Ook in de anus af en toe branderig gevoel. Ook af en toe loze drang. Zelf wat onderzoek gedaan naar aambeien maar kwam mijn anus bijna niet in. Idee dat het soort van dicht zat. Daardoor wel wat wondjes bij de anus gekregen door denk te hard met mijn vinger gedrukt.

  Tuurlijk denk ik aan prostaat kanker , blaaskanker of anus,endeldarmkanker. Geen bloed in urine of ontlasting aangetroffen
  .

  Rare vage klachten bah
  Vooral dat beanderige gevoel bij de eikel, vaak moeten plassen en als ik op perineum druk en dat dan steekt maak ik mij meeste zorgen over.

  Reageer
  #2

  Ik denk dat het dan toch zaak is om met de klachten naar de huisarts te gaan. Het gaat niet oplossen met zelf van alles te proberen zonder fatsoenlijk onderzoek.

  Reageer
  #3

  Zou het ook stress kunnen zijn of bekkenbodem

  Reageer
  #4

  Dat zou kunnen

  Reageer
Reageer op: Klachten penis, perineum, anus.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief