Corona

 • #1

  Wat zijn de gezondheidsrisicos voor een 26 jarige man die voor de tweede keer besmet raakt met het corona-virus. Verder zijn er geen onderliggende aandoeningen. Ergens had ik gelezen dat je bij herbesmetting tijdens de infectie of binnen 6 maanden erna een grote kans hebt om te sterven als gevolg van de infectie.

  Reageer
  #2

  Dat lijkt me dan geen erg betrouwbare informatie,aangezien er vele mensen al wel 3, 4 of 5 keer besmet geweest zijn en nog steeds leven....

  Reageer
  #3

  Als ik mijn rechterbeen strek, dan voel ik op 1 aanwijsbare plek een stekende pijn op mijn rechterkuit. Ook als ik loop, voel ik soms die pijn. Verder zijn er niet echt afwijkingen.  Geen zwelling of opgezwollen enkels. Zou dit een trombosebeen kunnen zijn of wat anders?

  Reageer
  #4

  De pijn komt dan ook echt pas als ik mijn been volledig strek.

  Reageer
  #5

  Als je denkt trombose te hebben,is het verstandiger contact op te nemen met je huisarts dan op een forum waar geen artsen zijn om advies te vragen!

  Trombose vereist acute medische hulp,je huisarts/de huisartsenpost kan inschatten of dat bij jou het geval is.

  Reageer
  #6

  Ik weet niet of ik denk trombose te hebben. Ik weet er vrij weinig over. Het enigste wat ik merk is een stekende gevoel op mijn kuit als ik mijn been volledig uitstrek. Soms, niet elke keer. Of dat bij trombose hoort, weet ik ook niet. En ik dacht dat je voor trombose ook minstens 1 eigenschap kunt waarnemen. Ik dacht eerder aan een verrekte spier, maar nogmaals ik weet het niet.

  Reageer
  #7

  Ik had ook gelezen dat als je trombose hebt, en vervolgens drukt op je kuit met 1 vinger, dat er dan 1 putje blijft voor eventjes. Dat heb ik ook niet

  Reageer
  #8

  De pijn is nu wel voor een groot deel weg als ik mijn been strek. Zou het ook gewoon kunnen komen doordat ik in de eerste keer opeens mijn kuit strekte? Want na een aantal keer strekken is de pijn grotendeels weg.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik zou het niet kunnen zeggen...

  Reageer
  #10

  Ik weet niet of ik denk trombose te hebben

  Dit gaat toch echt nergens over.  Als je  niet weet wat je denkt, heb je een andere dokter nodig

  Reageer
  #11

  Een psycholoog?

  Nee ik denk het niet hoor. De pijn is nu voor 95 procent weg.

   

   

  Reageer
  #12

  Maar klopt dat wat ik zei over als je op je kuit drukt, dat er dan eventjes een putje is?

  Reageer
  #13

  Nee eigenlijk niet

  Reageer
  #14

  Oke maar de pijn is nu weg. Dus ik ga ervan uit dat het geen trombose was.

  Reageer
  #15

  Dat zal geen trombose zijn

  Reageer
Reageer op: Corona
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief