Problemen bekken?

 • #1

  Hoi
  Ik wist niet waar ik eie vraag moet stellen. Ik heb recent een infectie gehad in het gebied van mijn bekkenbodem, rond de vagina. Dit is nog niet volledig weg. Tegelijkertijd begon ik lazt te krijfen van pijn in rug, zeker bij het opstaan nadat ik even heb gezeten. De pijn in de onderrug is er niet of nauwelijks als ik wandel of lig.
  Ik heb ook last van pijn in de onderbuik, rechts en obstipatie.
  Ik laat regelmatig mijn urine en bloed onderzoeken. Daar is niets uitgekomen enkel wat etter in de urine, maar dat zou volgens de dokter kunnen komen van de infectie. Kan ik een probleem hebben aan het bekken of is er iets met de darmen? Ik heb deze symptomen ondertussen al 2 weken, de constipatie heb ik sinds een goede week. Ik merk in de stoelgang geen bloed op of ik zie ook niets rood.

  Reageer
  #2

  Vraagje: onder hoeveel namen heb je nu die vraag over pus in je urine al gesteld?

  Ben hem al minstens 2x tegen gekomen,dit is de 3e keer.

  En iedere keer is het verhaal net even anders. Dat is niet handig,je kunt zo afwijkende antwoorden over dezelfde klacht krijgen.

  Volgens mij is er al gezegd terug te gaan naar de huisarts. En voor je rug/bekkenklachten kun naar een fysiotherapeut gaan.

  Op dit forum zijn geen artsen,ongeacht in welke rubriek je de vraag stelt. Als je huisarts er niet uit komt,zoek het dan hoger op,vraag een verwijzing naar een ziekenhuis. Maar hier telkens dezelfde vraag stellen heeft in ieder geval geen enkel nut.....

  Reageer
  #3

  Suus

  Dit is nochtans de eerste keer ik hierover iets vraag. Mijn vraag gaat over mijn bekken, niet over de pus? Die pus is een infectie van de huid. Dat weet ik al..Hier gaat het over de constipatie en de problemen die ik ondervind aan buik/rug. Daarom vermoeden bekken. Dat soms dezelfde vraag voorkomt, dat kan, ik heb er ook al veel dezelfde tegengekomen. Dit is een forum en ik vraag geen doktersadvies, maar eerder of iemand dit verhaal herkent? Daar is niets mis mee denk ik zo..? En ik moet zeggen dat ik nog geen verhaal hierover heb gelezen waarover pus urine, problemen met bekken of obstipatie samen in voorkomt? Als het verhaal een beetje anders is, dan is het volgens mij dan ook niet dezelfde persoon?

  Reageer
  #5

  "obstipatie en de pijn in mijn buik" pijn in de onderbuik past toch bij opbstipatie

  Reageer
  #6

  Dit lijkt mij een uitstekende vrasg voor je huisarts

  Deze klachten herken ik alleen zodanig na de bevalling van mijn kind.
  Als de bekkenbodem te strak staat of te slap is, kun je last krijgen van je rug, kun je darmklachten en urineklachten ontwikkkelen.
  Maar vanuit een prikkelbare darm of een goede urineweginfectie kun je ook rugklachten krijgen.
  Alles hangt toch met elkaar samen.

  Probeer het bij de bekkenfysio of laat je doorsturen naar de gynaecoloog

  Reageer
Reageer op: Problemen bekken?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief