Ziek na Waterpijp roken

  • #1

    Hi!
    Ik heb vrijdag voor het eerst waterpijp gerookt nou rook ik daarnaast verder ook gewoon sigaretten maar ik heb de hele avond over me longen waterpijp gerookt en kreeg daarna ernstige hoofdpijn, en heel duizelig (alsof ik in een achtbaan zat) en ben uiteindelijk ook aardig vaak over me nek gegaan. Nu 2 dagen later heb ik nog steeds last van me maag en me hoofd en kan nog steeds niet heel veel eten ivm misselijk en last van me maag.
    Nou las ik op internet dat je van waterpijp ook koolstofmonoxide vergiftiging kan krijgen.

    Komt dit overeen met mijn klachten en moet ik hiermee naar de huisarts?

    Groetjes Emma

    Reageer
    #2

    Wat zat er in de waterpijp?

    Reageer
    #3

    Ik weet niet wat erin zat, mijn collega had het meegenomen en toen ik vroeg wat erin zat zei hij kan het niet uitleggen maar het is zoet.

    Alleen de klachten die blijven wel en ik weet niet wat ik ermee moet of het vanzelf over gaat of naar de huisarts en of het dat überhaupt kan zijn.

    Reageer
    #4

    Ga dan maar eens met de klachten naar de huisarts.
    "zei hij kan het niet uitleggen maar het is zoet." dat is natuurlijk lariekoek. Hij zal toch echt wel weten wat het was, dus nog maar eens een keer navragen

    Reageer
Reageer op: Ziek na Waterpijp roken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief