Verstopt gevoel en dunner"/> Verstopt gevoel en dunnere ontlasting - Medische Forum - Dokter.nl

Verstopt gevoel en dunnere ontlasting

 • #1

  Hoi,

  Afgelopen weekend, met wat drugs op, besloten met speeltjes aan de gang te gaan. Als eerste was t een kleine plug met trekring.

  Lengte: 8.50 cm
  Invoerdiepte: 5.50 cm
  Maximale diameter: 2.50 cm
  Minimale diameter: 0.80 cm

  Daarna is er nog een cockring met daaraan een sliert met balletjes erbij gekomen..die sliert met ring die heb ik nog gewoon, maar die andere ben ik niet zeker van of deze eruit is gekomen.. ik dacht dat ik hem had uitgepoept, maar ik ben niet zo zeker ervan.

  Sindsdien heb ik wel een opgeblazen gevoel in mijn darmen en borrelt t veel en ruikt de ontlasting sterk onaangenaam. Ook is deze wat dunner en vaak met een soort van explosie.

  Ben ik de pieneut en zit deze plug nu in mijn darmen vast? Wat moet ik doen en wat zou t vooruitzicht zijn als deze inderdaad nog erin zit?
  Ben een beetje bang aan t worden en durf m’n speeltjes voorlopig niet meer aan te raken.

  Help!

  Reageer
  #2

  Op naar de huisarts dan maar. BTW als de plug er nog in zou zitten, zou je dus niet meer kunnen poepen

  Reageer
  #3

  Vandaag de huisarts gebeld en die kon niks vinden, werd doorverwezen naar het ziekenhuis waar ze met een endoscoop aan de gang zijn gegaan. Weer een ervaring rijker, maar niet een plug rijker…ze konden niks vinden, dus wat er aan de hand is…geen idee, maar dat plug waarschijnlijk dan uitgepoept is is wel een hele zorg minder. Nou hopen dat verstopping nog overgaat

  Reageer
Reageer op: Verstopt gevoel en dunnere ontlasting
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif