Koorts is terug

  • #1

    Beste,

    Ik ben al bijna 2 weken ziek (grieperig, mogelijk corona). Maar het rare is dat het met golven komt. 1 dag voel ik mij goed, maar dat kan tegen de avond of volgende dag weer anders zijn. Sinds gisteren heb ik ook terug koorts. Ik meet mijn temperatuur elke dag. Het was altijd  37,5 of er tegen. Maar sinds gisteren is het weer 38,1. Maar dat komt en gaat. Vanmorgen was het 38 nu terug 37,7. Maar ik voel mij momenteel helemaal niet ziek. Gisteren had ik wel in de voormiddag en vroege namiddag veel last van me ademhaling (dat de avond ervoor was begonnen) en was ik erg uitgeput, maar tegen de avond voelde ik meer inorde.

    Klachten zijn als volgt : hoesten, soms met slijm, eergisteren hevige hoofdpijn,  misselijkheid, zwakte, soms kortademig, in de ochtend veel keelpijn etc..  Maar dit zijn klachten die niet constant afwezig zijn en wisselen sterk met elkaar af. Precies of ik 1 of 2 dagen genezen lijk en de 3e dag weer ziek in bed lig..  En dit al bijna 2 weken, plus de koorts is terug terwijl ik mij niet slecht voel..

    Bedankt!

    Reageer
    #2

    Dat is niet zo vreemd.

    Reageer
    #3

    Is het normaal dat ik nog 2 weken en 3 dagen nog altijd koorts maak?

    Reageer
    #4

    Met corona zou dat zeker kunnen. Neem contact op met de huisarts

    Reageer
    #5

    Oké. Bedankt!

    Reageer
    #6

    Zou je gezondheid ondersteunen met wat voedingssupplementen. Vraag hierbij advies.

    Reageer
Reageer op: Koorts is terug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief