Help

  • #1

    Hoi,

    Ik ben een jongen van 18 en ga nooit uit, omdat ik het niet leuk vind. Ik zit er al een tijdje mee dat ik geen vriendin heb, ik ben erg verlegen en vind het moeilijk om zomaar op iemand af te stappen. Als ik iemand eenmaal heb gesproken wordt ik steeds losser en minder verlegen. Denken jullie dat dit ooit nog goed komt ? En hebben jullie tips?

    Reageer
    #2

    Hoe kan ik, zonder uit te gaan en te drinken (want dat is hoe veel jongens dat doen) toch contact met iemand zoeken?

    Reageer
    #3

    Datingsite?

    Reageer
    #4

    Kan op allerlei manieren maar in elk geval door onder de mensen te komen. Ergens lid van worden, naar zwembad gaan.  In elk geval dingen doen die bij je passen. Kan soms ook op school of bij stage.

    Leren te flirten ook. Gaat om aantrekking. Zomaar op iemand afstappen werkt mijns inziens niet zo. Lichaamstaal kan een boel doen. En het niet laten afhangen van een persoon maar gewoon een praatje maken met mensen die je tegenkomt. Dan voel je, merk je vanzelf wel of er meer in zit.

    Reageer
Reageer op: Help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief