Na droogneuken bloedverlies wat kan dit zijn!?

  • #1

    Hallo,
    Ik ben een meisje van 13.
    Ik ben 26 april ongesteld geworden. Mijn ongesteldheid duurt altijd 7 dagen vrijdag 3 mei dacht ik dat Mn ongesteldheid weg was dat was ook zo. 3 dagen later (gisteren dus) sprak ik af met Mn vriendje en we hebben drooggeneukt(ik in Mn onderbroek en hij in zn spijkerbroek en daaronder natuurlijk een onderbroek) even later hebben we het nog een x gedaan (deze x had ik Mn broek ook nog aan) hij zij dat zijn sperma bij de 2de x dat we het deden door zijn broek heen was gelekt maar een klein beetje zei hij. Toen we klaar waren ging ik naar de wc om te plassen en toen zat er een vlekje bloed in mijn onderbroek (ik had trouwens een maandverband in voor de zekerheid) ik ben bang dat ik zwanger ben maar eigenlijk kan dat niet vandaag ging ik naar de wc en toen zat er weer een klein beetje bloed in mijn maandverband weet iemand wat dit kan zijn?

    Graag jullie reacties!!

    Xx anoniem

    Reageer
    #2

    Zo kun je toch onmogelijk zwanger raken....

    Reageer
    #3

    Zeven dagen is best lang. Kan dat je hormoonhuishouding wat verstoord is. Kan te maken hebben met oestrogeendominantie of bijnieruitputting of tekorten aan voedingsstoffen. Misschien door de ontregelde hormonen dat je een bloeding kreeg. Of gebruik je de pil? Die kan zorgen voor doorbraakbloedingen.

    Reageer
    #4

    Hoihoi

     

    ik heb zelf maar 1 bijnier want ik heb vroeger k*nker gehad k weet niet of dat er mee te maken kan hebben

     

    en ik gebruik zelf geen pil ben wel van plan om die te halen

     

    groetjes

    Reageer
Reageer op: Na droogneuken bloedverlies wat kan dit zijn!?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief