Grijze/zwarte mini- vlekken op mijn bh

  • #1

    Ik heb dit al heel lang me tepel geeft af .. Ik vroeg me af of diet normaal was en of meerdere mensen dit hebben.. Als ik een witte BH aan heb dan zie je het heel duidelijk ...

    Weet iemand mischien wat het is.. Ik heb dit al zeer lang.

    Reageer
    #3

    Zwarte vlekjes? Is dat geen bloed? Slaap eens een nachtje met een schone tissue in jouw bh om het te testen. Dan kan je 's morgens zien of het misschien wel bloed is geweest.

    Reageer
    #4

    dat heb ik ook al een tijdje. Ik weet niet wat het is en heb wel een saan andere vrouwen gevraagd, maar die kenden het niet. Heb jij al reacties gehad?
    IP

    Reageer
    #5

    Dat is vast afkomstig van afscheiding uit de tepel. Dit wordt tepelafscheiding genoemd.

    Reageer
    #6

    Veel vrouwen hebben last van tepelafscheiding vooral als er in de borst geknepen wordt. Door het knijpen bijvoorbeeld, in de tepel gaat er een boodschap naar de hersenen en de hypofyse dat het hormoon prolactine verhoogt moet worden, dat deze tepelafscheiding veroorzaakt. Dat kan bijvoorbeeld wit, doorzichtig, grijs, groen of bruin zijn. Het verschilt flink tussen vrouwen hoeveel 'last' ze hiervan hebben. De anticonceptiepil, medicijnen voor de bloeddruk en bijvoorbeeld kalmeringstabletten zijn hier ook van invloed op. Als laatste komt het vaak voor als de hormonale evenwichten veranderen, zoals bijvoorbeeld in de puberteit, maar ook tijdens de overgang.
    Als de tepelafscheiding aanhoudt, aan één kant zit, en als het kleverig is en of rood is, ga dan wel even naar de huisarts. Anders is het waarschijnlijk onschuldig en tijdelijk.

    Reageer
Reageer op: Grijze/zwarte mini- vlekken op mijn bh


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief