misselijkheid

  • #1

    sinds twee maanden ben ik erg misselijk bijna elke dag. vooral in de avond. dan krijg ik maagpijn erbij en soms moet ik braken. wat kan dit zijn?

    Reageer
    #2

    Misselijkheid is een aspecifiek symptoom. In combinatie met maagpijn dat ontstaat in de avond zou er een relatie kunnen zijn met de maaltijd. Als u herhaaldelijk moet overgeven, of bloed overgeeft, of wanneer u zich erg ziek voelt, neem dan contact op met de huisarts. Als u wilt weten wat er precies aan de hand is, dan kunt u het beste naar de huisarts gaan. De huisarts kent uw medisch dossier en kan u onderzoeken. Opvallend blijft dat de klachten voornamelijk `s avonds ontstaan. Wellicht kunt u meer vertellen over bijzonderheden van de avond die anders zijn dan overdag, afgezien van bijvoorbeeld het warme eten dat mogelijk zwaarder op de maag ligt dan een boterham 's middags.

    Reageer
Reageer op: misselijkheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief