Branderig

 • #1

  Sinds een half jaar zit mijn schoondochter verveelt met rode branderige vlekjes met blaasjes op haar lichaam … al 2 keer een bioptie laten nemen en verschillende keren al medrol 32 mg en dermovate crème gekregen. Uitslag was een insectenbeet!
  Wij zijn schippers dus altijd op het water dus altijd in contact met insecten!!! Maar nu ga schoondochter met zoon een dagje weg aan het water zitten en ze krijgt geen vlekjes !!! Zou dit kunnen dat zij allergisch is voor metaal/ijzer ??? Echt een beetje radeloos!!!!grtjs Leentje

  Reageer
  #2

  Daar kan niemand zo antwoord op geven. Dan zou er een allergietest gedaan moeten worden.

  Reageer
  #3

  Er zijn al verschillende alergietesten gedaan en het enige wat ze krijgt is iets voor allergische reacties en elke keer weer medrol en dermovate crème.
  Het is omdat ze elke keer weer hetzelfde krijgt voorgeschreven en we geen stap verder komen dat ik het langs deze weg eens probeerde.
  Bedankt voor de reactie ,
  spijtig genoeg hadden we die stappen al genomen en is er niets uitgekomen!!
  Grtjs Leentje

  Reageer
Reageer op: Branderig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief