Angst over ontlasting 3

 • #1

  Hallo allemaal,

  De laatste paar dagen is mijn ontlasting donkerder van kleur. Ik ben sinds kort wel aan de lijn en eet gezonder. Nu ben ik bang dat de donkere gedeelten zwarte ontlasting is met bloed. Ik ben hypochonder dus zie het zelf niet helemaal reëel. Voor mij is het al snel zwart. Graag jullie reactie.

  BBCode you used is not allowed.

  klien.jpg"]

  Reageer
  #2

  Ik kan geen zwart ontdekken. Het is allemaal bruin

  Reageer
  #3

  Fijn om te horen. Door mijn hypochondrie zie ik echt dingen die er niet zijn. Wordt er zo moe van. Mag van de huisarts niet meer naar de psycholoog omdat ik al meerdere trajecten heb gevolgd en aan de medicatie wil ik ook niet. Maar dit is ook geen leven. Ben dagelijks met mijn lijf bezig en dat al een jaar of vijf.

  Reageer
  #4

  Dan zou ik er toch maar eens over na gaan denken om toch medicijnen te gaan gebruiken

  Reageer
  #5

  Mijn hypochondrie speelt weer erg op. Mijn ontlasting is al dagen niet hetzelfde. Vanochtend was het deze kleur. Zit hier nou een rode gloed over of zie ik rood door mijn hypochondrie. Ben zo bang dat er bloed bij zit. Ik ben ten einde raad. Krijg nu natuurlijk ook buikpijn, maar dat komt waarschijnlijk van de stress. John wil jij nog een keer antwoorden alstublieft.

  Attachments:
  Reageer
  #6

  Niks geen rood te zien

  Reageer
  #7

  Bedankt John. Wat vind jij, ik heb nu enkele dagen verschillende kleuren bruin gehad van donker tot licht. Heb veel stress en ben ook bekend met PDS en dus ook flink hypochonder. Kan ik stoppen met het nakijken van mijn ontlasting. Ik zit er nu elke dag met een vergrootglas bovenop. Ik merk dat des te meer ik er mee bezig ben, des te erger alles wordt.

  Reageer
  #8

  je moet er zeker mee stoppen! Je wordt er alleen maar onrustig en angstig van

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Nogmaals bedankt! Ik ga er maar mee stoppen. Het liefst hou ik het in de gaten, omdat ik bang ben dat er iets mis is. Maar ik ga er nu toch echt mee stoppen.

  Reageer
Reageer op: Angst over ontlasting 3
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief