0900 nummer

  • #1

    Voorheen was er op deze site óf op huisarts.nl een 0900 nummer om te bellen waarop je dan een arts te spreken kreeg voor medische vragen.

    Helaas blijkt dat nummer opgeheven, nu is mijn vraag of er niet een ander nummer is om te bellen als je een algemene medische vraag hebt.

    De eigen huisarts heeft niet altijd binnen enkele dagen tijd voor een consult, en is telefonisch niet bereikbaar voor algemene vraagjes.

    Maar op google iets opzoeken maakt het vaak alleen erger met zoekresultaten over enge aandoeningen, daarom betaal ik liever een paar euro aan een betaallijn met een echt arts/medicus.

    Reageer
    #2

    Het nummer is inderdaad niet meer in gebruik, omdat er te weinig mensen gebruik van maakten. Er is helaas nog geen alternatief, maar daar wordt wel druk naar gezocht

    Reageer
    #3

    Misschien is er een alternatief mogelijk dat 1 dag per week de lijn open is óf op afspraak.

    Bijvoorbeeld dat iemand eerst per bank of PayPal betaalt voor een telefonisch consult.

    Ik zou gerust 10 a 20 euro over hebben voor een kort gesprek als mij dat geruststelling geeft, alles beter dan iets googlen want dan vind je bijna altijd symptomen van kanker.

    Reageer
    #4

    Er is wellicht een mogelijkheid. Neem even contact op via mail met [email protected]

    Reageer
    #5

    Ik heb gemaild 🙂

    Reageer
    #6

    Ik heb een antwoord gestuurd

    Reageer
Reageer op: 0900 nummer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief