Vraag over herstel na bovenooglidcorrectie

  • #1

    Ik heb tien dagen geleden mijn bovenooglidcorrectie gehad. Het geneest goed de zwelling is bijna weg, het is nog een beetje dikker dan normaal. Een oog is goed open en ziet nu al prima uit. Het andere oog komt niet helemaal open en hang wat naar beneden aan de buitenkant. Het lijkt nu of dit een beetje een sloom oog is. Voorheen had ik hele grote ogen die wijd open stonden. De correctie is uitgevoerd omdat ik slap vel op de oogleden had hangen. Misschien wil ik te snel...maar ik maak me ernstig zorgen of dit wel goed komt. Ik wil dan ook heel graag weten of dit normaal is en nog bijtrekt en of anderen dit ook hadden en of dit uiteindelijk toch goed is gekomen.

    Alvast bedankt!
    Woessel

    Reageer
    #2

    Ik wil reageren op bovenstaand bericht, ook ik ben 6 dagen geleden geholpen aan bovenooglidcorecctei, en zie ( ondanks dat de hechtingen er nog niet uit zijn) ook een hangend ooglid, net alsof er een spiertjenis doorgeknipt!
    Is dit normaal?

    Reageer
    #3

    Dat kan nog een gevolg van de ingreep zijn. Wanneer heb je de controleafspraak?

    Reageer
    #4

    Hoi,
    Ik las je bericht en kan me voorstellen dat je je zorgen maakt. Toen ik net was geopereerd dacht ik, dit komt nooi meer goed. Maar echt, geduld....het komt goed. Ik had na vijf weken nog een oog met een wat hangend ooglid maar het heeft gewoon tijd nog. Na twee maanden was het bij mij helemaal goed. Is helemaal goed gekomen en het ziet er mooi uit. Dus maak je geen zorgen, het komt vast goed

    Reageer
    #5

    Dit is echt helemaal normaal. Lees [url=http://https://idealbody.nl/behandelingen/ogen/ooglidcorrectie#herstel]dit stukje[/url] maar eens.

    Reageer
    #6

    Hoe is het nu?

    Ik ben 8 dagen geleden geholpen en heb ook 1 oog wat wat hangt of sloom kijkt al vanaf de eerste dag na operatie. Waarschijnlijk ben ik ook te veel te snel alles ik de forum lees.

    Reageer
    #7

    Ik heb 2 maanden geleden een bovenooglidcorrectie laten doen maar nu is mijn rechteroog nog een beetje afhangend ( als ik omhoog kijk blijft ie een beetje hangen) .
    Komt dit nog goed?

    Reageer
    #8

    Na 6 weken kreeg ik een streng in mijn binnenste ooghoek.

    1. Verdwijnt dit nog of ben ik voor altijd zo verminkt
    Bijlagen:
    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Daar kan niemand zo een antwoord op geven. Dat is dus een vraag voor de chirurg

    Reageer
Reageer op: Vraag over herstel na bovenooglidcorrectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief