Zwart puntje op het oogwit

  • #1

    Gisteravond is het mij opgevallen dat er op mijn rechteroog in het midden van het oogwit aan de neuszijde zich een heel klein puntje bevindt met daaromheen een licht klein vlekje. Een paar uur eerder die dag was ik de badkamer aan het poetsen. Toen ik een vlekje van het plafond wegpoetste viel er een klein stukje van het plafond eraf en ik dacht dat die in mijn oog terecht was gekomen maar het was er zo weg (net als bij een vliegje). Toen ik in de avond nog eens mijn oog uitgebreid ging bekijken, viel mij dus dit puntje op. Het is alleen te zien als je heel dichtbij de spiegel staat dus ik weet niet of dit al langer op mijn oogwit zat. Het zou mij niet opgevallen zijn als ik mijn oog niet van dichtbij ging bekijken. Kan dit eventueel zijn ontstaan nadat er mogelijk iets in mijn oog heeft gezeten? Ik heb geen idee of ik hiermee naar de huisarts moet. Mijn oog ziet er verder normaal uit, ik heb geen irritatie en ik zie normaal.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Als er iets in je oog zit lijkt het met verstandig om toch even naar de huisarts te gaan

    Reageer
    #3

    Bij twijfel over iets met je ogen kun je beter voor niets naar de huisarts gaan, dan achteraf spijt hebben dat je niet gegaan bent!

    Reageer
    #4

    Ik heb het ook aan mijn naasten laten zien en ze vonden het niet raar uit zien, maar in dit geval denk ik dat ik morgen toch de huisarts bel.

    Reageer
    #5

    Beste Robin

    Mag ik vragen wat de arts zei?
    Ik heb net hetzelfde en ben toch wel benieuwd.
    Bedankt!

    Reageer
Reageer op: Zwart puntje op het oogwit


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief