Wondje in vagina

  • #1

    Sinds een paar maanden heb ik het eerste half uur à 1 uur pijn na het vrijen last van een wondje bij de ingang van mijn vagina. Daarna heb ik amper pijn of last, behalve als ik opnieuw vrij. Meestal is het wondje na een aantal dagen geen seks te hebben gehad weer weg. Steeds na de seks gaat het wondje weer open. Ook heb ik soms hevige pijn bij het plassen na het vrijen. Ik heb nooit pijn enkele uren na de seks, zelf niet als ik fiets. Mijn vriend heeft ook nergens last van. Enkele maanden geleden ben ik getest op soa’s en daaruit blijkt dat ik geen enkele heb. Ik gebruikte gyno-daktarin, maar dat helpt niet, het blijft aanslepen.
    Wat kan dit zijn en wat kan ik er aan doen? Ik durf echt bijna geen seks meer te hebben met mijn vriend, terwijl ik vaak wel gewoon opgewonden ben, maar zodra hij bij me naar binnenkomt is het plezier er gelijk weer vanaf.
    Ik heb vaak last van blaasontstekingen, sinds een aantal maanden gebruik ik op advies van mijn uroloog Furadantine elke avond wanneer ik die dag seks heb gehad. Dit ter preventie van blaasontstekingen, sindsdien heb ik ook geen blaasontsteking meer gehad.

    Reageer
Reageer op: Wondje in vagina
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief