al 1,5 jaar last van een chalazion

  • #1

    Hallo allemaal,

    Al 1,5 jaar heb ik last van een chalazion op mijn bovenste ooglid. Het doet geen pijn en hindert mijn zicht niet, maar toch zit er iets in mijn gezicht wat er niet hoort en ik stoor mij er behoorlijk aan. Ik ben vier keer naar de huisarts geweest, de eerste twee keren moest ik er een warm compres op leggen en dan moest het vanzelf weggaan, de 3e keer kreeg ik een creme voorgeschreven en de 4e keer werd ik dan eindelijk doorverwezen naar een oogarts. De oogarts heeft het toen behandeld, op het eerste gezicht leek het minder te zijn geworden, maar na een maand was ik weer terug bij af. Ik ben toen voor een tweede keer naar de oogarts gegaan, waar de arts zei niks meer te kunnen doen; het moest vanzelf weggaan. Na 1,5 jaar geloof ik niet dat het nog vanzelf weggaat. Ik heb doorgezeurd en uiteindelijk besloot de arts prednison in de chalazion te spuiten. Helaas haalde ook dit niks uit. Heeft iemand tips wat ik nog kan doen? In de oogarts heb ik weinig vertrouwen meer. Alvast bedankt.

    Groeten, Nico

    Reageer
    #2

    Hoi Nico,

     

    Ik heb hier zelf ook al meer dan 1,5 jaar last van en heb verschillende middeltjes van de oogarts gekregen wat telkens maar niet helpt. Dus ik kan je helaas geen tip geven of iets wat werkt hier tegen, aangezien ik zelf ook nog zoekende ben maar ondertussen ook wel een beetje klaar ben met al die medicijnen etc terwijl het er nog steeds is. Is het bij jou al ondertussen minder geworden, aangezien het een tijdje geleden is dat je dit hebt geplaatst?

    Reageer
Reageer op: al 1,5 jaar last van een chalazion


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief